2018. május 31., csütörtök

Bontott padlástégla

Egyéb tudnivalók a bontott padlástégláról: A padlástéglák általában belvárosi bérházak padlásairól kerülnek le, amikor beépítik a tetőteret, és a födémet letakarítják. Többnyire nem malterosak, inkább kormosak, porosak a városi levegőtől. Régi, kézzel vetett padlástégla ! Tekintse meg Kínálatunkat!


Egy kis ízelítő a nálunk már megfordult tételekből: Padlástégla helyett ajánljuk! A hideg okozta hőingadozást a fagyálló flexibilis ragasztó bírja.

Megfelel az is, ha a téglát kavicságyra fektetik, a hagyományos térburkolatokhoz hasonlóan. Többféle olcsó, használt padlástégla eladó. Mennyi a padlástégla ára használtan? Van Önnél használt bontott padlástégla , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen!


Hasonlók, mint a bontott padlástégla. Bontott hullámpala db. Padlástégla Padlástégla, más néven padlótégla, hiszen ezeket a téglákat nem csak padlások, hanem konyhák, szobák, folyosók kopásálló burkolására is alkalmazták.


Nagyon sok féle kivitelben készültek, a nálunk található tipikus méretek: - téglalap alakú padlástégla kb.

Ha segítséget szeretne, írjon nekünk, és együtt biztosan kitalálunk valamit, amire majd büszke. Kizárólag régi kézzel vetett, nagyméretű bontott téglából készültek. A régi tégla tulajdonságaiból adódó alaki, és vágási egyenetlenségek, szakértelemmel történő lerakás mellett, szinte teljesen kiküszöbölhetőek.


Felhasználását ajánlom. Itt van néhány kedvcsináló fotó! A bontott tégla ill. A lehetőségek száma korlátlan, csak a képzelet szabhat határt. Viszont a közösségi térbe a kemence köré valami színben, textúrában, hangulatban odaillő, parázsálló burkolatot kellett választani.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Padlástégla egyedi felirattal kézi gravírozás ! Elegáns burkolata lehet homlokzatának, boríthatja vele kandallóját, nappalija falát, vagy éppen díszítheti vele kerítését. A természetes padlástégla szépséget és nemességet sugároz.


A kézműves technológiának köszönhetően jellemzően egyenleten felületű. Régi kézzel vetett nagyméretű bontott tégla eladó folyamatosan. Friss bontásból, tisztított, raklapozott árú!


Csak egész méretű téglák! A rakatban törött, vagy fél méretű áru csak a raklapmozgatás miatt lehet. Folyamatosan, azonnal, raktárról!


Kézzel vetett, régi piros színű, minimum 1éves nagyméretű, bontott.

Kisméretű bontott tégla mérete: 25×12×cm. Vegyesen is megvásárolható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések