2018. április 16., hétfő

Lambéria kültérre

Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk. UV stabil műanyag lambéria raktárról, lambéria kezdő- és sarokprofil raktárról, méretre vágva. A felhasznált faanyag: 20x1B minőségű vörösfenyő(duglas) lambéria. Kitűnő választás kültérre.


A nemzetség nevét David Douglas skót botanikusról kapta: ő fedezte fel Kanadában az amerikai duglászfenyőt, ő küldte az első mintapéldányokat Angliába.

A fa az egyik legrégebbi építőanyag. Minden otthonba melegséget kölcsönöz,a szépen kialakított lambéria felület. A természet közelsége és szépsége semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot áraszt.


A mai modern gyártási technológiáknak köszönhetően, egyszerűen akár házilag is könnyen kivitelezhető bármilyen elképzelés. Azonban hogy ne csak szép ,de. Lambéria Borovi fenyő X 120. A minőségi termékek kedvelőinek, kifogástalan minőségű lambéria Svédországból.


Vastagsága révén kültérre is ajánlott termék, a magas gyanta tartalom miatt jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak is.

Lecsiszoltan, leginkább fózolva, csomagolt formában kínáljuk. Igény esetén a lambéria szállításáról is gondoskodunk, de lehetőség van annak saját autóval történő fuvarozására is. A részletekről elérhetőségünkön, és fatelepünkön is tájékoztatást adunk.


Keressen minket most árajánlatért! A különböző színek és felületek mellett a burkolandó terület nagyságától függően különböző szélességű csíkok közül is választhatunk, a műanyag falburkoló lezáró elemei pedig igazodnak a lakás és a lambéria külleméhez is. Svéd importból származó lambéria a Skandináv Fatelep kínálatában. Esztétikus borovi, északi luc, trópusi fa alapanyagból.


Kártévőmentesített, bútorfelületre csiszolt fa burkolatok széles választékban az olcsó lambéria lécektől a csomómentes szauna lambériákig. Padlókra én ezt kenném, de kültérre nem ajánlom, mert minden ami felületen szára a napsütés, az UV és az időjárási viszontagságok hatására egy-két év alatt megrepedezik, elöregszik. A pácoknak is van több fajtája.


Vizes, oldószeres és alkoholos. Másodsorban a lambériázott felületeket szinte csak egyszer vagy soha nem kell felület-kezelni, és tisztítást is alig igényel. Ez kültérre nem vonatkozik.


Vásárláskor fontos szempont,hogy a lambéria vastagságának megfelelő kapcsot válasszunk. A Norland fatelepen vásárolt lambéria ár a kiválasztott termék hosszúságától és a minőségi tulajdonságoktól függ. Miben más az ERDÉRT lambéria ?

Kül- és beltéren, mérettartó faszerkezetekhez (ajtó, ablak, lambéria , kapu) a fentebb leírtak szerint alkalmazva, a teljes technológiai rendszert betartva (pórustömítés, favédelem, lazúrozás) hosszantartó védelmet nyújt. A lambéria stílust a a fa otthonossá, meleggé teszi a házat. Tartós védelemhez legalább két réteg felhordása szükséges. Milyen faanyagot tegyek az eresz alá?


Válaszok a kérdésre. A fontos, hogy mérd le pontosan és FAKERESKEDÉSBEN kell érdeklődnöd mert ott a legolcsóbb, OBI és egyéb áruházakban véletlenül se mert tízszeres az ára. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat.


Miért éppen fakerítés ? Azért, mert a faanyagok időtállók és jól megmunkálhatók. Kültéri falburkoló kínálatunkból több mintázat, anyag közül választhat. Rendelje meg online!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések