2018. április 25., szerda

Kenhető szigetelő fólia

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. WASSER-SEAL folyékony vízzáró fólia kenhető szigetelés. Egykomponensű, vizes bázisú felhasználásra kész, vízzáró, rugalmas, repedésáthidaló képességgel bíró folyékony fólia , amely környezetbarát, oldószermentes, természetes ásványi töltőanyagokat, acryl kötőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. KENHETŐ 1KS FOLYÉKONYFÓLIA SZIGETELÉS 7KG és még termék közül választhat a kategóriában.


Sakret AA, Sakret SBA. Kenhető vízszigetelések akció!

Maradandóan rugalmas, kétkomponensű, oldószermentes, kenhető vízszigetelő anyag. Különösen nagyrugalmasságú, rendkívüli hidegtűrésű akril kopolimert és hidraulikus kötőanyagot tartalmazó vízszigetelő és korrózióvédő bevonóanyag. Flexibilis, vízszigetelő, repedést áthidaló, szigetelő és elválasztó fólia. A kétoldali szövetfátyol kiváló tapadást biztosít a fólia és a cement bázisú ragasztóanyag között.


Kiválóan alkalmas teraszok és balkonok kerámia, természetes kő burkolatánakflexibilis és biztos szigetelésére illetve elválasztására. Alkalmazás: A VALMOR Flexibilis Folyékony Fólia egy vízbázisú termék, mely speciális összetételének köszönhetően a száradást követően vízhatlan, rugalmas szigetelő réteget képez a felületen. Rendkívül nagy kiadósságával gazdaságos megoldást nyújt, a kívülről jövő vizesedési terhelések okozta károk.


Tanúsítvány: Műszaki Egyetem München. P), melyek a csempével és járólappal érintkező folyékony szigetelő anyagokra vonatkoznak Sopro FF 45 Sopro No.

Sopro FKM XL 44 Sopro GD 7és további Sopro termékekkel kapcsolatban. Kötőszigetelések létrehozásához csempézett és lapozott falon és aljzaton, víznyomásmentes, nedves környezetben, pl. LB-KNAUF AQUASTOP PLUS - beltéri kenhető vízszigetelés (5kg) Leírás: A beltéri felhasználásra kész folyékony fólia alkalmazható pincékben, fürdőszobákban, zuhanyzókban, beton-, cement-, mészcement- és gipszes vakolatok, gipszkartonfalak, cement- és anhidritesztrich-aljzatok üzemi víz elleni szigetelésére.


A kenhető vízszigetelést minden esetben két, egymásra merőleges irányú rétegben kell felvinni a szigetelés aljzatára, annak érdekében, hogy a szigetelő réteg folytonosságát. Miután a folyékony fólia teljesen megszáradt, a kerámia járólapok és csempe ragasztásához használjon rugalmas (C2TE) flexibilis csemperagasztót. Szigetelőanyagok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Mapei MAPEGUM WPS kenhető vízszigetelés fürdőszobákba, zuhanyzókba, konyhába. Ezt nevezzük folyékony fólia -nak is.


Kiszerelése - - kg-os vödörben. Alkalmas párás és fröccsenő vízterhelésnek kitett nedves helyiségekben (fürdőszoba, zuhanyzó, WC, konyha stb.) a kerámia burkolat alatti fal- és padlófelületek varrat- és hézagmentes szigetelésére. A szigetelő fóliát arra a felületre kell felhordani, ahonnét a vízterhelés várható! Padlófűtés esetén is alkalmazható.


Helyette a két konponensből álló kenhető habarcsot használjuk. Mapelastic) A folyékony fóliát pedig zuhanyzó oldalfalra, a kád körüli helyekre alkalmazzuk. A szakszerű kivitelezés épp oly fontos, mint a megfelelő vízszigetelő anyagok használata.


A hiba nem megengedhető, mert a víz a legkisebb hibát is megtalálja. Kétkomponensű kül- és beltérben is alkalmazható vízszigetelő és korrózióvédő bevonat. Pozitív és negatív víznyomás esetén is használható medencék, teraszok, erkélyek, vizes helyiségek stb.


Továbbá felhasználható akár tetők utólagos vízszigetelésére.

Víznyomásmentes, nedves környezetben, pl. A SUPERFLEX S nagyrugalmasságú, oldószermentes, spatulázható, komponensű epoxigyanta alapú szigetelő bevonat vízszintes, függőleges és lejtős felületekre. Kiválóan tapad mázas és mázatlan kerámia burkolóanyagokhoz, betonhoz, vakolathoz, esztrichhez, öntött aszfalthoz és fához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések