2018. április 10., kedd

Bevilágító cső

A fénycsatorna három fő elemből áll: külső elem, fénytovábbító cső és belső búra. A VELUX fénycsatorna a tetőn keresztül egy fénytovábbító cső segítségével juttatja el a természetes fényt a lakás különböző szegleteibe. A tetőn pedig egy tetősíkablakhoz hasonló elem engedi be a napfényt, míg a beltérben. Tisztelt Ügyfeleink!


A bevilágító beépítésére számos megoldás létezik, annak függvényében, hogy milyen típusú tetőszerkezetről vagy éppen milyen felhasználási célú épületről van szó.

A legegyszerűbb megoldás a tetőtérben kialakított bevilágító ablak, de alkalmazható a természetes fény átengedésére bevilágító kupola, cső. TVEZETÉSEK A TETŐSÍKON. A fénytovábbító cső teljes belső felületét fényvisszaverő bevonat fedi, mely a természetes fénynek akár -át is képes továbbítani. A tető általában nem csak egy homogén kalap, mely védi az épületet az időjárási körülményektől.


Szükséges kialakítani átvezetéseket, melyeknek biztonságosan és időállóan kell megoldaniuk a vízzárás és az átvezetés kettős funkcióját. A VELUX számos olyan tartozékot kínál, amelyek akkor nagyon hasznosak, ha nehezen elérhető helyen lévő tetőtéri ablakai vannak, vagy szeretné fokozni a biztonságot, vagy egyszerűen csak szeretné esztétikusabbá varázsolni VELUX tetőtéri ablakát. A jövő épülete még ma.

A fenntartható épületekhez modern és környezetbarát anyagok szükségesek. A Kingspan munkatársai mindig fejlesztik termékeinket és tevékenységeinket, figyelemmel a környezetre. Sík tetőfedő anyaghoz nem építhető be! Fényvisszaverő anyagból készült. A mennyezeti befogadóegység könnyen szerelhető, kétrétegű akril hőszigetelő búrával van ellátva.


Aktuális Fenycsatorna ajánlatok az ÁrGép-en. Fehér takarógyűrűvel. Hasonlítsa össze az árakat! Lumistar bevilágító lámpák: Lumistar 225-LE ASL55LE ESL55LED.


Magas élettartam,rezgésálló, nincs hősugárzás, hőközlés, nehezen hozzáférhető. A bevilágító tetősíkablakot rugalmas vagy merev cső köti össze a burával, mely minimális helyet vesz el a padlástérből, és lehetőséget nyújt a padlástérben található szerkezeti elemek „kikerülésére” is. A fény így zavartalanul „utazik” oda, ahol igazán szükség van rá: a gardróbba, a fürdőszobába, a mellékhelyiségbe, az előszobába, a folyosóra, a. A minimális fénytovábbítási veszteségnek köszönhetően az SR_ fénytovábbító cső akár méter hosszúságban használható. A megfelelő csőhossz eléréséhez nincs szükség méretre vágásra, mivel a cső teleszkópos kialakítású.


Egyszerűen csak be kell nyomni az egyik csőszakaszt a következőbe, így állítható be. Műanyag és egyéb tetőkiegészítők Tetőszellőző elemek.

A Lindab tetőszellőző elemek és egyéb, tetőt áttörő szerelvényt fogadó termékek fontos kiegészítők. Universell einsetzbare Schauglasleuchte in Ex-Ausführung, hervorragend geeignet sowohl für die Kombination von Sicht- und Lichtglas ( 1-Flansch-Version ) als auch für deren separate Anordnung ( 2-Flansch-Version ). A tetőt a mennyezettel összekötő cső minimális helyet vesz el a padlástérből. SOLATUBE - napfény- cső. Olyan helyiség(ek)be vezet be fényt, amely teljesen ablaktalan, vagy az ablakok meglétének ellenére is rosszul megvilágított. A tetőre egy búra kerül, mely az összegyűjtött fényt közvetíti a fényvisszaverő bevonattal ellátott csőbe.


Nem-Ex bevilágítólámpák. Zárt edények bevilágításához, úgymint: kazánok, tartályok, keverők, szeparátorok, csővezetékek. A tetőbevilágító a trapézlemezzel azonos szélességű. A bevilágító elem a trapéztetők hasznos kiegészítője, mely biztosítja a természetes fény bejutását az épületbe, csökkentve így a villanyszámlát. Vegalux- fénytovábbító cső.


Eddigi tapasztalataink alapján a nagy fényvisszaverő képességnek köszönhetően a rendszer akár méter hosszan is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések