2018. április 19., csütörtök

Calvados bútorlap ár

Bútorlap felépítése. Alapja a faforgácslap melynek - ha a metsztetét nézzük - középső részébe nagyobb méretű, a két szélébe apróbb szemcséjű forgácslapot préselnek nagy nyomással. Választékunkban megtalálható közel 3féle bútorlap , rengeteg munkalap, hátfal.


Nagy választékunk van készleten a különböző rétegelt lemezekből, táblásított lapokból, színfurnérozott lapokból, MDF lapokból, és minden olyan termékből, ami csak kellhet egy bútor elkészítéséhez. Ft eladási ár felett.

Gyártói önkéntes garancia: A gyártó a saját termékére önkéntesen is vál. A bútoripar legfontosabb alapanyaga a bútorlap , amely számos méretben, színben, felületi minőségben áll rendelkezésre. Ajtós fiókos üveges elemekkel kombinálva.


Nézzen szét nálunk , kérdés esetén hívjon minket bátran ! Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. Eladó használt 180x80cm calvados bútorlap élfóliázva Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Sötét calvados 4FS bútorlap.

Hívjon az ár miatt. Tegye fel kérdését a termékről. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része.


Itt , Budapest XVIII. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni! Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék.


A szabást csak aláírt megrendelőlap és előleg befizetése mellett kezdjük meg! Egy lapszabászati ár leginkább a leszabadó bútorlap ára és a bútorlap élére kerülő élanyag árától függ,hiszen a lapszabászati munkadíj azonos, akár akril drága bútorlap vagy olcsó bútorlap kerül leszabásra majd élzárásra bútorlapszabászat esetén. Eladó egy hasznát, jó állapotú, íves, virágtartó polc.


Anyag: bükk színű bútorlap háttámla és alsó polc, mm vastag, füst színű üveg közbenső és felső polc, esztergált, bükkfa oszlop. Calvados bútorlap hirdetésekről. Hirdesse meg ingyen!


Kizárólag egész táblába rendelhető. A feltüntetett ár a szabási díjat nem tartalmazza. Rendelés esetén a termék 5-munkanapon belül megérkezik, és igény esetén méretre szabva átvehető üzletünkben.


Emellet még munkáinkat is kedvező ár akon valósítjuk meg.

Fehér HDF mKérj pontos árat az online fiókon keresztül! Nagyon sok ügyfelet szolgál ki weboldalunk outlet áron. A Németországból származó bútoraink nem lapra szerelten érkeznek, hanem gyárilag összeszerelve! Nyitólap Építkezés, lakásfelújítás Faáru, bútorlap , falemez Asztallap, munkalap.


Csak az akciós termékek. Minőségi, olcsó bútorok széles választékban Debrecenből, országos házhozszállítással! Avato munkalapok FigyeleA képen szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek.


A fotók és a valóságos színek között eltérés lehetséges!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések