2018. április 4., szerda

Megger szigetelésvizsgáló

A szigetelésvizsgáló készülékek számítanak világszerte talán a legismertebb Megger -termékeknek. A kis mértékű átvezetések GΩ (gigaohm) nagyságrendben vannak. Léteznek kis feszültségű szigetelésvizsgáló készülékek is, például V vizsgáló feszültség mellett a méréshatár GΩ! Szigetelésvizsgáló készülékeinke 1kV. V közötti mérőfeszültséggel üzemelnek.


Kivitelüket tekintve megrendelőink megtalálják mind a digitális, mind az analog kijelzésű eszközöket. Multiméterrel kombinált szigetelés vizsgáló készülékünk lehetővé teszi, hogy komplett felhasználásra, csupán egyetlen. Adjon meg egy érvényes e-mail-címet. Szállítás a következő nap!


The AVO3range of Megger digital multi-meters are tough compact instruments designed for the contracting electrician, but are also suitable for a wide range of applications and users. Both instruments offer a range of measurement modes for AC and DC applications, resistance and current measurement. Univerzális érintésvédelmi műszer TT, TN rendszerekhez. Többszörös vizsgálati feszültségükkel ideális megoldást jelentenek számos hibaelhárítási, üzembe helyezési és megelőző karbantartási alkalmazáshoz.


Megger szigetelésvizsgáló

Betekintést nyerhet mérőeszköz felügyelő rendszerünk használatába. Online mérőeszköz felügyeleti rendszerünk lehetővé teszi ügyfelein számára, hogy mérőeszközeikről mindig naprakész információkkal rendelkezzenek. Over the years, Megger has purchased a number of well-known companies, such as AVO, Pax and Multi-Amp, changing their appearance to fit in with the Megger corporate image. Installation testers.


Nagyon egyszerűen használhatók, gyors és pontos szigetelési ellenállás mérését teszik lehetővé. A MJkiegészítő kézi. Akinek van ötlete ill. Tisztelettel köszöntjük Hírlevelünk áprilisi számával! Elektronikáról Neked!


Megger szigetelésvizsgáló

Fórum témák › Ki mit épített? Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező cég, a Műszerház is sütiket használ a weboldalán! További információk Elfogadom. Telefon, távbeszélő. A vezetékes távbeszélő vonal impedanciájából.


Felhívhatlak 6ohmon? Adóengedély: Rádióengedély. A minap hozzájutottam egy Isoleka szigetelésvizsgáló müszerhez csak sajnos a kereszttekercsből kilóg vagy két szál és az az alsó spirál rúgó is el van szakadva.


Kérdésem annyi lenne csupán , hogy van é olyan valaki aki ezt még meg tudja csinálni vagy dobjam ki a francba? Ma méréssel kipróbáltuk a szigetelés tesztert. A kollégám három darab mosógépből kiszerelt fűtőtestet hozott.


Ezek a címen, gyanuba kerültek,hogy a panel működését megzavarják szivárgó áramukkal. Ezért kiszerelte őket. Másik fűtőbetétet tett be. Már az első mérésénél 3mA szivárgó áramot mértünk.


A másik kettőnél nem volt mérhető szivárgó. V-ig mér feszültséget. BMtípusú SZIGETELÉSVIZSGÁLÓ.


Portál típusú tartóoszlop mérése Az egyedi földelési ellenállás megmérése nem könnyű, mert védővezető is van az oszlopon, a távvezeték üzemel, a lábak messze vannak egymástól, a kifeszítő sodronyok is befolyásolják az értéket, egyszerre kell mérni minden levezetést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések