2018. április 24., kedd

Horganyzott szögvas ár

Horganyzott zártszelvény árak Budapest környékén telephelyen. Kötegben történő horganyzott zártszelvény vásárlás esetén a nagykereskedelmi árainktól kedvezőbb árakat tudunk mindenki számára biztosítani, ilyen mennyiségű vásárláshoz kérjük töltsenek ki egy ajánlatkérést az oldalunkon! Az árlistában szereplő szögvas árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén, a készlet erejéig érvényes egységárak. Házi barkácsolók mellett ajánljuk termékeinket kivitelezőknek, építőknek.


Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.

Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Lemez, profil, szögvas kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Válasszon Praktikusan! Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél.


Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok? Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Ér Erdőkertes, Martonvásár, Siófok, Székesfehérvár.

Betonhálók, síkrácsok, alu és horganyzott ereszcsatornák. CO huzal, elektróda, lakatok, zárak, vágókorongok, csavar áru, horganyzott és műanyag bevonatú kerítésfonatok, csirkeháló, Műanyag (polieszter) hullámlemezek, alu és horganyzott trapézlemezek, alu T. Hat méteres hosszúságban gyártják, amiből méteres egységekben lehet vásárolni (az ár erre vonatkozik). Postai csomagban a horganyzott cső méteres szálakban szállítható. Metalloglobus Fém- és Építőtermék Kereskedelmi Kft.


Aktuális árlista és akciós termékek. A horganyzott lemezgarázs, cégünk egyik fő terméke. A sztenderd tetőszerkezet 30×vagy 40×60mm átmérőjű zártszelvény merevítőkkel kerül megerősítésre.


A vázszerkezet acél elemei barna színű ipari alapozó. L acélprofilokból készül, hegesztési pontok ezüst festékkel festve - zárt profilból alapozóval festett – a váz 30xzárt profilból készül, alapozóval festett. A sarkoknál illeszkedik egymáshoz a zárt profil és a szögvas. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Alumínium zártszelvény árak mm-2mm-es méretben.


A zártszelvények extrudálással készülnek, kezeletlen nyers felülettel, AlMgSi ötvözetben. Szállítási idő: 3-nap.

A fenti ár egy méter zártszelvényre vonatkozik! Falvastagság: mm. Kiválasztja, megrendeli és már visszük is. Garten horganyzott egyszárnyú és kétszárnyú kertkapuk között találhat 2D és 3D kivitelezésűeket is.


Egyedi méretigény esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal! Az egyszárnyú és kétszárnyú kertkapuk praktikus megoldást kínálnak azoknak, akik tartós és ár -érték arányban kiváló terméket keresnek. SZÖGVAS 40x40x(6fm) – vásárlás online vagy személyesen szaküzleteink egyikében akár raktárról. A szögacélokat közvetlen raktárról kínáljuk széles méretválasztékban. Szögacél, 20x20x hossz.


Megnevezés, Kép, Minõség, Bruttó ár , Készlet, Váltószám, Rendelés. Az ár nem tartalmazza a talapzathoz történő lerögzítés költségét, ennek az elvégzéséről – a garancia elvesztése nélkül - gondoskodhat Ön is, vagy amennyiben tőlünk rendeli meg, ennek plusz költsége van. A katalógusban lévő árak tartalmazzák az ÁFA-t.


A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Adja meg elérhetőségeit és hogy milyen termékünk, szolgáltat. Mobilgarázs – szögvas horganyzott váz Mobilgarázs belülről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések