2017. október 12., csütörtök

Tető hullámlemez ár

Hullám-, trapézlemez és tartozékai. A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek. A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell. A poliészter hullámlemez egy már bevált, üvegszál erősítésű kompozit anyag.


Igen kedvező árú, hosszú életű és szinte elnyűhetetlen.

A lemez hosszát méretre vágjuk, vagyis egy darabban tudják felrakni a tetőre, a gerinctől az ereszig. Ha a tető hossza olyan méretű, hogy a lefedését két táblával kell megoldani, akkor minimum 1mm átfedéssel kell számolni, hogy a takarás biztonságos, tartós és beázásmentes legyen. Akciós zsindelyek, Osb lapok, tekercses zsindelyek, teljes tartozékkínálat! Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás! Ellenálló polikarbonát lemezek széles kínálatával várjuk a Praktiker webáruházában vagy üzleteinkben.


Tekintse meg hullám- és légkamrás lemezeinket! Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től.

Kiszállítás országosan. A weblap semmilyen személyes adatot nem kér, nem tárol, és nem gyűjt, a sütiken kívül, melyet a munkamenet végén töröl. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES!


Prémium és standard minőségű bitumen zsindely készletről vagy rövid szállítási határidővel családi házak, társasházak, középületek és egyéb épületek fedéséhez hagyományos és extra formákban. Olcsó bitumenes hullámlemez ár Ennek a termékcsaládnak a legnagyobb előnye a rendkívül kedvező árfekvés. Alacsony ár , amit mégis éves gyártói garancia támogat - ez teszi a hullámlemezt nagyon vonzó héjalássá. Aktuális Hullamlemez ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Zsindely kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az ön igényeit maximálisan kielégítsük, mind formavilág, mind minőség tekintetében. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell.

Tető építésénél a lemezeket minden 3. A lemezeket a hullámvölgyben lehet rögzíteni, kivétel az R 0profilkódú hullámlemezeket, ott a hullám tetején kell átfúrni. Tetőcserép akció után kutat? Nézze meg akciós tetőcserép kínálatunkat!


A márat befolyásolja, hogy milyen cserépről van szó, milyen a tető hajlásszöge, milyen fokú a szennyezettségi szint, a tető kialakítása, a tisztítandó tetőfelület talajszinttől való magasságától. Trapézlemezzel fedett tető. A mÁR MINDEN ESETBEN AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKAT TARTALMAZZA, FOGLALJA MAGÁBAN! Tisztelt Ügyfeleink!


Alumínium lemez, és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Műanyag tetőfedő anyagok, Kocsibeálló, Télikert, Medencefedés, Terasz, Pergola fedés. Polikarbonát lemezek.


Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések