2017. október 25., szerda

Ikea szőnyeg hosszú szálú

Ikea szőnyeg hosszú szálú

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! IKEA - VONGE, Szőnyeg , hosszú szálú , világosszürke, A csúszásgátló aljnak köszönhetően a szőnyeg stabilan a földhöz tapa így csökkenti az elcsúszás veszélyét. Gépi szövésű szőnyeg.


A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát. A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban. Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat. Nézz körül online vagy az áruházakban!


IKEA - KONGSTRUP, Szőnyeg , hosszú szálú , világoskék, zöl Azonnal magára vonja a figyelmet, amint belépsz a szobába. Tartós és nem fakul ki, mivel a szőnyeg polipropilénből készült. IKEA - VINDUM, Szőnyeg , hosszú szálú , kék kék-zöl Bolyhos felületének köszönhetően több szőnyeget is könnyen összekapcsolhatsz egy naggyá. Sűrű, bolyhos, puha felülete kényelmes a lábnak, és a hangot is elnyeli.


Ikea szőnyeg hosszú szálú

A szintetikus rostokból készült szőnyeg strapabíró, foltálló és könnyen tisztítható. A felszín csillogása változatossá teszi a szőnyegeket. Mutatós, puha és akkor is kényelmes, ha leülnél rá. IKEA - NAUTRUP, Szőnyeg , hosszú szálú , többszínű, A hosszú szálú szőnyeg mintázata retró hangulatot teremt otthonodban. A 1 gyapjúból készült, hosszú szálú szőnyeg igazán puha, meleg és kellemes tapintású.


Vigyél egy kis puhaságot az előszobába és a kisebb szobákba az IKEA kiváló minőségű szőnyegeivel! Szőnyegeink sokféle textúrával, méretben és stílusban kaphatók, hogy igazodjanak a helyhez és a stílusodhoz. Válassz a hosszú szálú , rövid szálú és síkszövött változatok közül.


Ikea szőnyeg hosszú szálú

Mind alacsony áron kapható. IKEA - DJUNGELSKOG, Szőnyeg , rövid szálú , dzsungel, fák, A vastag, csomózott szőnyeg elnyeli a zajt, kényelmes érzést nyújt és puhán lépkedhetnek rajta kicsik és nagyok egyaránt. Az alsó gumiréteg játék közben is megakadályozza a szőnyeg elcsúszását. IKEA - VONSBÄK, Szőnyeg , rövid szálú , zöl A minta halványnak és kopottnak tűnik, ami nosztalgikus, a keleti szőnyegekhez hasonló megjelenést kölcsönöz a szőnyegnek.


Alakjának köszönhetően tökéletesen illik az ágyad alá, így rálépve mindig jól indul majd a napod. Az IKEA Family az otthonimádók klubja. Különleges ajánlatok, kedvezmények, szolgáltatások és egyéb előnyök világa, melyeket azért kínálunk, hogy ne csak a saját otthonodban, hanem az áruházainkban is otthon érezd magad. Csatlakozz ingyen, és legyél klubtag! IKEA - VEDBÄK, Szőnyeg , rövid szálú , többszínű, Az aprólékos minta minden napra tartogat számodra egy új és izgalmas elemet.


Ikea szőnyeg hosszú szálú

Szabolcs-Szatmár-Bereg , Nyíregyháza. Kiszállítás folyamatban. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Egy egyszerű, letisztult, modern stílusban berendezett lakás tökéletes kiegészítője egy hosszú szálú szőnyeg.


Nem véletlen, hogy a lakberendezők is gyakran választanak ilyen típust, azonban néhányan még mindig elbizonytalanodnak, mert nem egyértelmű számukra, hogy hogyan is lehet tisztítani. Hosszú szálú szőnyegek vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések