2017. október 11., szerda

Austrotherm manzárd

Tervezz velünk egy életre, vagy kettőre! Vhodné na zateplenie šikmej strechy. Kitűnően elhelyezhető tetőtér szigetelésnél a szarufák közé és fölé is rezsijének csökkentésére.


A fokozott komfort- és energiatakarékossági igényeknek a lakótér csökkentése nélkül csak a szarufák feletti hőszigeteléssel tudunk megfelelni. Austrotherm Manzárd Grafit magastető hőszigetelő lemez. Szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Zabezpečuje komplexnú ponuku tepelnoizolačných materiálov od pivnice až po strechu.


A környezetvédelmi és energiabiztonsági szempontok szükségessé tették az energiatakarékos épületek építését. A weboldal a működése során saját, illetve harmadik fél által elhelyezett sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében, valamint a szolgáltatásaink fejlesztéséhez nélkülözhetetlen látogatáselemzéshez. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Tepelnoizolačné dosky z expandovaného polystyrénu (EPS) s prímesou grafitu s unikátnym zložením, ktoré majú až o lepšie tepelnoizolačné vlastnosti ako biely polystyrén. AUSTROTHERM Manzárd.


Ft-os áron elérhető. Külső hőszigetelést tervez kedvező áron. Ilyenkor a küls ő oldali h őszigetelés fokozza a nagy h őtároló képesség ű vasbetonfödém kiváló h őcsillapítását, ami különösen a nyári, kánikulai id őszakokban biztosít kellemes közérzetet a tet őtérben. A fokozott energiatakarékossági igényeknek a lakótér csökkentése nélkül csak a szarufák feletti hőszigetelés felel meg. Nagy terhelésre igénybe vehető extrudált polisztirol hőszigetelő lemez.


Fordított rétegrendű lapostetők (zöldtetők, tetőterasz, tetőparkoló) hőszigeteléseként alkalmazható. Ilyenkor a külső oldali hőszigetelés fokozza a nagy hőtároló képességű vasbeton födém kiváló hőcsillapítását, ami különösen a nyári, kánikulai időszakokban. Termékosztály: EPS Hővez. Penový polystyrén určený na použitie v kontaktných zatepľovacích systémoch ETICS (external thermal insulation composite system).


Austrotherm manzárd

EPS Manzárd je doska na tepelnú izoláciu šikmých striech pre vyššie zaťaženie. A temékek oldalainkon szinte mindent egy helyen megtalálsz, ami egy tető fedéséhez szükséges, sőt az egyéb általunk forgalmazott kiegészítőket, homlokzat- és ereszburkolatokat is. A hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosabb működtethető épületeket kapunk. Padlap Régi és új épületeknél egyaránt alkalmazható padlók, födémek hőszigetelésére. Az elemek elhelyezésével száraz szerelhető technológiával szilárd járófelület alakítható ki.


Az elemek csap-hornyos élképzésűek, így egy rétegben is hőhídmentes szigetelést adnak. Header Left Navigation. A Manzárd Grafit tetőszigetelés érdekelne,hogy fogjátok-e forgalmazni. Anyagaikat mindhárom.


Nyitva hétköznap 15:óráig. Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a járványveszély miatt lehetőleg e-mailben vagy telefonon keressenek. Az új tető is manzárd , de minimális térdfalon. Több hajlásszögű tető a manzárd – tető, a fűrészfog- tető.


A szerkezet itt is nagy üzemi előkészítettségi fokkal készül, építése gyors. A régies villaépületek, kastélyok megjelenését idézi fel a manzárdtető, ahol a tetőfelület megtörik, egy meredekebb és egy. A vízszigetelő és tömítőanyagok műanyagok rendeltetése az épület nedvesség, pára és víz elleni védelme.


Vízszigetelő lemezek és fóliák: anyaguk PIB, PVC, IIR vagy EVAC polimer töltő-, színező- és öregedésgátló anyagtartalommal, esetenként üveg- vagy műszál hálóerősítéssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések