2017. október 10., kedd

Görgőslánc méretek

Görgős lánc méretek. A görgőslánc a csúszásmentes hajtások egyik eleme. Cégünk többféle gyártmányt kínál ebből a termékből, választékunkban megtalálható a kedvező árú kivitel és a professzionális gondozásmentes görgőslánc is.


Hungarian roller chain seller and manufacturer. Európai szabvány szerint gyártott görgőslánc. Ezen görgősláncok anyaga acél. Széles termék palettával rendelkező magas minőségű német görgőslánc márka. Miért érdemes IWIS-Elite görgősláncokat használnia?


A nyújtott osztású görgőslánc ugyanolyan alapfelépítéssel rendelkezik, mint a hagyományos görgőslánc , de a dupla osztása miatt a lánc csap távolság kétszer akkora és sík oldal lapos hosszított láncelemekkel rendelkezik. Ezt a sorozatot az ANSI B29. A standard görgőslánc európai és amerikai szábványú típusokban egyaránt biztosítható. Ha a görgőslánc szállítási feladatokat látnak el, párhuzamos hevederű görgős lánc alkalmazása indokolt. Nagyobb igénybevétel.


Hajtáselemek széles termékválasztékát tudjuk nyújtani önnek. Teljes termékpalettánk több 10. Minden egyes termékünk megfelel az európai, jó minőségnek és beszállítóink rendelk.


A főként szállítási feladatokra használt láncoknál elkerülhetetlen, hogy a szabványos görgőslánc hosszuságoktól eltérő méretben kelljen használni. Akár méternél kisebb hosszban is kapható, tehát a megtervezett hajtásnál, szállításnál szinte akármilyen hosszban lehet láncot alkalmazni. Természetesen készülnek.


A mai élelmiszer-fogyasztók preferenciái folyamatosan növekednek. Az összetevők, a csomagolás és az adagok mérete azt jelenti, hogy szállítórendszerek működése folyamatosan igazodik a kereslethez. Azonban az acél korrodálódik, így olyan helyekre ahol fokozottan ki van téve a korrózió káros hatásainak, léteznek bevonatos, illetve rozsdamentes acélból készült láncok. Motorkerékpár olaj.


Az ISO szabvány szerinti teljes választék elérhető, egy vagy többsoros, normál vagy erősített kivitelben. Extra minőségű, extra méretű különleges hidraulika tömlők, roppantása. SP és 6SP-s tömlők, 7bar-os tömlők, különleges méretekben. Jó eredményt kapunk, ha két egymást követő görgő külső felületei közötti távolságot lemérjük és a kapott értékből levonjuk a görgő átmérőjét.


Véghajtómű lánccal. A láncok nem igényelnek rendszeres utánállítást. Oldalanként két lánc, feszítő lánckerék nélkül. EGYÉB, SZEMESLÁNC 4X16XHOSSZÚSZEMŰ HORG.


Ipari, mezőgazdasági, autó és motor szimering méretek teljes választékban. Hagyományos gumi (NBR70), szilikon és FPM VITON (Teflon) alapanyagokból. A Pontáruházban korábbi vásárlásai után kapott pontjaiért vásárolhat könyveket. Belép a Pontáruházba? A felhasználók még nem véleményezték a terméket.


Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá. Save this PDF as: WORD PNG TXT JPG. A körmös tengelykapcsoló két tengelykapcsoló félből és egy rugalmas közdarabból áll.


A tengelykapcsolók anyaga : öntvén, acél, alumínium, rozsdamentes acélA rugalmas elem egy csillag alakú betét, mely különböző Shore keménységű lehet, ezáltal nagyobb nyomatékátvitelre lehet képes azonos geometriai méretek mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések