2017. október 16., hétfő

Római travertin

A mai kőzettan a köveket három fő csoportba sorolja: vulkáni, üledékes és átalakult kőzetekre. Travertin – édesvízi mészkő. A „ travertin ” szó maga édesvízi mészkövet jelent.


Szerkezete lyukacsos. Nézze meg referenciáinkat! A travertin kő harmonizál mind a régies, mind a modern stílussal.

Mások is megcsodálták már. Kattintson rá, és nézze meg Ön is! Available in a wide range of sizes and in both a honed and polished finish, this modern tile is suitable for design projects including countertops, floors, walls, backsplashes, and more. A mészkő- travertin szivacsos szerkezetű, speciális felületkezelést, tömítést igényel. Jelenleg az egyetlen olyan magyar cégként vagyunk jelen a piacon, akik a travertin minden megmunkálási folyamatát elsajátították és alkalmazzák.


Cégünk sok időt és energiát fektetett a hazai szakemberképzésbe. Az építészeti és divatirányzatnak megfelelően. Free Shipping Available.

Money Back Guarantee! Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Million Shoppers Want to Buy. Bay Is Here For You! Make a grand impression.


If you want to make a statement, make it grand. Panorama is the full-size, full-fidelity architectural stone laminate series from Arborite. Lakberendezés trendMagazinban. A lakbermagazin a lakberendezés, lakberendezési ötletek, lakások berendezése témakörökben kínál hatalmas mennyiségű, fotókkal illusztrált, válogatott anyagot, a köztük előforduló római travertin mészkő ötleteket ezen az oldalon gyűjtöttük össze – római travertin mészkő tippek.


Cégünk egy új vásárlási lehetőséggel szeretné ezt a problémát megoldani. In the fourth of our series of blogs about the origins of natural stone , we are looking at where travertine comes from. Milyen előnyei vannak a travertin használatának? Egy otthoni felújítás során a travertin burkolatok használata számos előnnyel jár.


Előszőr is a tarvertin kő szép, elegáns, klasszikus megjelenést teremt otthonának, ami soha nem megy ki a divatból. Magyarországon török travertin , olasz ( római travertin ) és magyar (süttői) mészkő van forgalomban. Mészkő- travertin , márvány, gránit, agglomerát, karcit, onix kül- és beltéri burkolóanyagok, asztallapok, valamint nagytáblák széles anyag- és színválasztékát kínáljuk.


Az ország legnagyobb és legváltozatosabb raktárkészletét ügyfeleink igényei, és az aktuális stone-trendek szerint alakítjuk.

A kőből készült burkolat az egyik legimpozánsabb burkolatfajta, mivel a természetes kövek egyediek, nincs két tökéletesen egyforma belőlük, ezért otthonának teljes egyediséget ad. Jura mediterrán kő kandallóburkolat. Bavaria Gold homokkő falburkolat.


Solnhofeni mészkő falburkolat. A mediterrán stílus a kertekben az egzotikus növények, kerti tavak, kőburkolatok, sziklák, kerámiák és kaspók által képviselteti magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések