2017. október 5., csütörtök

Fa munkalap konyha

A konyhai munkalap adja a konyha karakterét, mivel nagyban hozzájárul a kinézethez. Széles kínalatban találunk munkalapokat. A fa munkalap mindig jó választás, mivel szilárd lemezekből, rétegelt fából készül, amely tartós, nem reped meg és ellenálló.


Lassacskán éve forgalmazunk bútorlapokat. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. IKEA) konyhai munkalapját!

Ezen az oldalon megnézheti a színválasztékunk egy részét, de javasoljuk, hogy minden esetben személyes megtekintés alapján válassza ki a megfelelő munkalapszínt, ugyanis a fotók nem színhelyesek. A klasszikus értelemben vett konyhai munkalap lakossági felhasználása a konyhabútor lap anyagaként konyhapultként funkcionál. A standard méretekben készülő konyhai munkalap általában 6mm széles, hiszen egy konyhabútor alsó elemének.


Válassz konyhai munkalapjaink kínálatából, és szabd méretre a konyhádnak megfelelően. Nálunk laminált és tömörfa méretre szabható konyhai munkalapokat is egyaránt találsz. Bármelyik konyhai munkalapot is választo mindegyikre év garanciát adunk.


Sokféle szín, dizájn, minta, stílus és anyag közül választhatsz, némelyik pedig igazán környezetkímélő. Válassz vastag fa furnér, előre vágott laminált, akril, kvarc vagy kerámia munkalapjaink közül, vagy kérd őket rendelésre készített változatban, hogy tökéletesen illeszkedjenek igényeidhez.

Egyedi postformingolt elemek gyártását. Konyhai munkalapok, munkapultok készítése egyedi méret alapján. A hófehér munkalap igazi divatszínné vált, ami elsősorban a minimalista stílusirányzat előtörésének volt köszönhető.


Valóban, a hófehér munkalap lenyűgözően szép, de csak abban az esetben, ha összhangot képes teremteni a konyha egyéb felszereléseivel. Ha arra gondolunk, hogy a hűtőszekrényünk, a tűzhelyünk vagy a. Kedves Mindenki Igaz, hogy az akril pl: Corian, Lg-Himacs stb. A munkalap jelentősen befolyásolja a konyha összhatását is, ezért a színe is fontos szempont. Ma már a legkülönbözőbb anya­gokból és számos mintából, színből választ­hatunk. A bőség zavarában ügyeljünk arra, hogy a beépített pult összhangban legyen a konyha színeivel és stílusával.


Gyakori megol­dás, hogy a. A tömörfa munkalapok látványosak és drágábbak, alapanyaguk valamilyen keményfa (tölgy, bükk, kőris, esetleg egzóták, mint pl. teak, merbau, afzélia). A fa munkalapokat a természetességet kedvelőknek ajánljuk, hiszen ebben az esetben eredeti tömör fa kerül felhasználásra a munkalap gyártásakor. A végeredmény egy igazán időtálló és gyönyörű konyhai munkafelület, amelyen akár vágódeszka nélkül is lehet szeletelni vagy éppen húst klopfolni. Válassza ki az Ön számára megfelelő munkalapot a Praktiker kínálatából! Tölgy, nyír, beton vagy akár márvány alapanyagok között is válogathat.


A leendő konyha vonzó megjelenésű ásványi alapanyagból készített munkalapjai nemcsak a dizájn és funkció iránti magas igényeket elégítik ki. Az anyag kíválló tulajdonsága, hogy a használatból eredő felületi karcok egy speciális felületi ápolószerrel eltüntethetőek, az ezáltal több éves használatot követően is. A lakásunkban - bármekkora legyen is az - a statisztikák szerint a konyhában töltjük a legtöbb időt, ezért a funkcionalitáson és hatékonyságon túl az esztétikusság is igen fontos szerepet játszik.

A konyhabútor sokszor a lakás legfőbb látványeleme, a konyha egyik leghangsúlyosabb design eleme pedig a munkafelületek és a konyhapultok burkolata. Munkalapok raktáron. Szabott méterárak Read more.


Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések