2017. október 13., péntek

Agglomerát párkány

Kő ablakpárkány, könyöklők, kőpárkányok, szín -, és anyagminták. A kő ablakpárkány minden esetben kettős funkciót lát el. Egyrészt megvédi az épület homlokzatát azáltal, hogy a lehulló csapadékból származó vizet elvezeti, ami így nem kerül kontaktusba a falakkal, másrészt esztétikai szempontoknak is meg kell feleljen. A párkány fal síkjától kinyúló része felelős az optimális csapadékelvezetésért. A kőpárkány alsó részén helyezkedik egy egy vékony nút, melyet vízorrnak nevezünk.


Ennek feladata az, hogy a párkány széleire vezesse ki a lefolyó csapadékot ezzel is védve a falat. Weboldalunkon széleskörű információkat talál a műanyag, alumínium és műkő párkányokról, azok végzáróiról. Szaküzletünkben mintákat, bemutatódarabokat talál, és kollégáink villámgyorsan elkészítik árajánlatát is!


ALU-Műanyag-Kő párkányok pénztárcabarát áron! Rövid határidő, gyors ügyintézés. Párkány típusok: Belső ablakpárkány. Külső ablakpárkány. Pécsi üzletünk műanyag redőny, alumínium redőny, szúnyoghálós redőny és az ezekhez kapcsolódó redőnykiegészítők komplett kínálatával felhozatalával.


Egy helyen az egyik legteljesebb garanciális ügyintézéssel és szakembergárdával. A Nizza párkány egy speciális vízszintes osztóelem, amely hőszigetelt házhomlokzatok lábazati burkolásánál jelent segítséget. A homlokzati sík polisztirol lemezszigetelése általában 5-cm- vel eláll pozitív irányba a lábazati szigetelés negatív síkjától.


E két falszakaszt választja el a Nizza párkány. Mérje le, a méreteket hozza el hozzánk, válassza ki a szimpatikus követ és az egyéni méret alapján leszabjuk, megfényezzük Önnek az Ablakpárkányokat, Pultokat, Lépcsőket, Fedlapokat és egyéb felhasználásra szánt köveket. Ragasztószalaggal ragasszuk le a párkány alját illetve széleit és húzzuk ki ragasztóval az esetleges hézagot, majd távolítsuk el a ragasztószalagot. Márvány, Gránit, Travertin.


Ezután megfelelő színű rugalmas szilikonnal húzzuk ki az ablak és a párkány közötti hézagot (mosószeres víz használata ajánlott). A műkő párkányok máshoz nem hasonlítható, elegáns és örök érzetet biztosítanak. A műanyag alapú technológiákkal ellentétben bírják a komolyabb hőhatást is (cigaretta, konyhai eszközök, tűzhely, stb.), és tisztán tartása, gondozása is biztosabb, hosszabb élettartamot biztosít.


A természetes mészkő, agglomerát , márvány és gránit lapok, exkluzív és esztétikus megoldást kínálnak a tulajdonosok számára, hiszen az időtálló és nemes anyagok felhasználása és ízléses beillesztése otthonunkba nem csupán szépérzékünket elégíti ki, de hosszú távú és minőségi megoldást kínál. A megadott árak beépítésre kész, az elülső oldalon fózolt, élfényezett, vízorr bevágással ellátott termékekre vonatkoznak. Mechanikai tulajdonságai hasonlóak, mint a köveké.


Agglomerát párkányok. A párkány termékeinket agglomerát (gyártott kő), márvány, mészkő és nem utolsó sorban gránit (természetes kő) anyagokból készítjük. Az általunk forgalmazott párkányok 1-osan megfelelnek kül- és beltéri használatra. Nyílászáró webáruház - agglomerátkő ablakpárkány.


Nálunk akár on-line is bevásárolhat. A Sebők Gránit egy sírkő és műkő készítő vállalkozás, melynek egyik székhelye Gyömrő, de megtalál bennünket még Budapesten és Nagykátán is. Az így előállított termék mechanikai tulajdonságai hasonlóak, gyakran jobbak, mint a természetes köveké, azzal az előnnyel, hogy a gyári előállítás. Parkany -webaruhaz. Cégünk, a Stone Concept Kft.


Ariostea porcelán lapok szakkereskedése. Természetes köveink többek között a Travertin, Vraca mészkő, Brazil pala, Ultravékony pala. Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk.


Az ablakpárkány minden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések