2017. október 4., szerda

Átlátszó tetőfedő anyagok árlista

A bal oldali menüben tudsz válogatni az egyes tetőfedő anyagok között alapanyag szerinti csoportosításban, de itt találod meg a tetőhöz közvetlenül kapcsolódó egyéb anyagainkat is. Műanyag tetők – funkcionálisak, ellenállóak, minden igényt kielégítenek. A műanyag tetők kedvező árú, gyors és egyszerű megoldást jelentenek, hogyha teraszoknak, erkélyeknek, a ház bejáratának, növényházaknak, pergoláknak vagy kocsibeállóknak a tetőzetéről van szó. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát.


Előnyök átlátszó lappal. Különböző e két anyag és tulajdonságait.

Ez tetőfedő anyag alapja PVC, akril és üvegszál. ADRIA FRONT SAFE - erkély esővédő(AFS): ÚJDONSÁG ! Megoldás a beverő eső és lehulló szemét és kosz ellen ! Olyan erkélyek,teraszok esetén használható melyek eső elleni védelme némileg megoldott a fölső szinti erkély által, de tájolása okán az eső továbbra is bever az erkélyre. Polikarbonát lemezek.


Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség. Ellenálló polikarbonát lemezek széles kínálatával várjuk a Praktiker webáruházában vagy üzleteinkben. Tekintse meg hullám- és légkamrás lemezeinket!


A weblap semmilyen személyes adatot nem kér, nem tárol, és nem gyűjt, a sütiken kívül, melyet a munkamenet végén töröl.

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. STAR tetőcserepek mellett Prémium, Standar Basic, valamint Kerámia termékcsaládjaink valamennyi modellje elérhető, változatos színekben és csillagos kedvezményekkel. A tetőfedés ezekkel könnyedén megvalósítható. Bitumenes zsindely, tetőcserép és más tetőfedő anyag óriási szín és forma választékkal megvásárolható. Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással!


A cserepeslemez egy kiváló tetőfedő anyag. A lemeztető alkalmazásának előnyei: Jó minőségű, horganyzott acélból készül, így teherbírása igen nagy. A kerámiatető – más tetőfedő anyagokkal szemben – lélegzik, átszellőzik, így nyáron a tetőtér nem melegszik fel annyira, míg télen kevésbé hűl le.


A kerámiacserepek mesterséges bevonatot, védőréteget nem tartalmaznak. Tetőfóliák, tetőtartozék, tömítők, ragasztók, rögzítők és kapcsok kerámia- és betoncserepekhez, sík- és hullámpalákhoz, fém tetőkhöz, bitumenzsindelyekhez, bitumenes- vagy műanyag hullámlemezekhez nagy választékban, készletről prémium minőségben, jó áron. A tetőszerkezet tervezése előtt figyelembe kell venni az éghajlati viszonyokat, a mértékadó hó terhelést és a beépített anyagok terhelhetőségét.


Mindezeknek megfelelően kell megválasztani a lemezek alatti lécezés távolságát. Kérjük az elérhető árlista áraihoz adjanak hozzá -ot amíg a frissített árlista el nem készül! Megértésüket köszönjük! További információ partnereink részére a részletek alatt. Nálatok, de az áru minőségével meg voltam elégedve.


Tetőfedés, Termékek, kaplarfatelep. Valami átlátszó tetőt szeretnék a garázsom tetejére tenni.

Milyen tetőfedő anyagok vannak amik megfelelnek erre? Gondoltam hullámpalára. Zsindely kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. A minimális rendelési mennyiség: kb.


Raktár: Pécs, Mohácsi út 2. Egyedi kedvezmény minden Gerard tetőre! Ha a fenti akció nem megfelelő az Ön számára, akkor kérje tőlünk egyedi árajánlatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések