2016. június 23., csütörtök

Szőnyeg egyedi méretre

Whether it be retail, corporate, private banking or technology, we have a long history in. Egyedi méretű szegett szőnyeg megrendelés shaggy padlószőnyegből! Amennyiben a alábbi méretektől. Tampa szürkés-lila egyedi méretű szőnyeg.


Először, bérszőnyegekkel egy piacvezető magyar cégnél, később saját vállalkozásként. Egyedi tervezésű lábtörlőszőnyegek gyártásával indítottam el cégemet.

Ma már nem csak a lábtörlő szőnyeg iparban van méltó helyünk. Kiállítási, stand és egyedi tervezésű szőnyegekkel is foglalkozom. Méretre készítve, választható szegéssel, rövid határidőre, raktárról.


A szőnyegek forgalmazása mellett kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtunk kedves Vásárlóinknak, úgymint: szőnyeg egyedi méretre szabása, igény esetén szegése, burkolása, házhozszállítása. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák. Oldalfalra és mennyezetre szerelhető karnisok széles választékát, szetteket és egyedi megoldásokat is ajánlunk, kiváló függönyrögzítési ötletekkel. Tovább Kínálatunkban többféle alapanyagú, és sokféle mintázatú tapétát talál, a moderntől a retróig, a letisztult formavilágtól a különleges dizájnokig.


Itt megtudod nézni , hogy milyen szőnyeg készül kézműves műhelyünkben. Szerintünk csodálkozni fogsz az áron, a nagy szín és anyag választékon!

Ha nem látod pontosan amit szeretnél, ne habozz! Mondd el nekünk elképzelése hogy segíthessünk megvalósítani álmaid otthonát! Még egyszer köszönjük, hogy jöttél! Egyes szőnyegtípusok adott méretekben rendelhetők, de vannak egyedi méretben választhatók is. Futószőnyegeink mindkét hosszanti oldala el van látva gyári szegéssel, csak a rövidebbik (a futószőnyeg szélességével megegyező szélességű) oldala kerül igény szerint beszegésre.


Egyedi lábtörlő szőnyegek gyártása, Logózott lábtörlő, Logózott lábtörlő, Feliratos lábtörlő szőnyeg , egyedi szennyfogó szőnyeg. A JavasCript nincs támogatva a keresővel, vagy ki van kapcsolva. Modern szőnyeg kollekciónkban lehetőség van egyedi méret gyártására is.


A modern szőnyegeknek még a formavilága is lehet egyedi. Készülhetnek kör vagy akár ovális szőnyegek is. Kiválasztotta már szobája modern szőnyegét?


A beltéri folyosók, előszobák, hallok szőnyegezésére ajánljuk a különböző színű és mintázatú futószőnyegeinket, melyeket különféle anyagok, illetve textúrák jellemeznek. Az UK Mats Ltd angliai lábtörlő gyártó, amely többek között egyedi logós lábtörlőt, kültéri szennyfogót, csúszásgátló szőnyeget gyárt. Szőnyeg Futószőnyeg. Beltéri és kültéri lábtörlők kedvező áron a gyártótól.


Nem, az egyedi szőnyeg esetében nincs helye megalkuvásnak, limitált szériának! Az egyedi szőnyeg így készül. Leginkább a méretre készített öltönyhöz hasonlítható, mint termék.

A készítést megelőzi a “méretvétel”, a helyszíni szemle. Szennyfogó szőnyeg rendszer, lábtörlő kül-és beltérre. Egyedi megoldások padlóra, falra, bútorra közületi és kis felhasználóknak. Egyedi megjelenésével garantáltan megragadja a tekinteteket, és mindenki az emlékezetébe vési nem csak ezeket a csodás egyedi szőnyegeket, lábtörlőket, hanem magát a helyet is, ahol ezeket látták.


Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. B113-CG-VTI - Elegáns szennyfogó szőnyeg méretre szabva Erős, megbízható, kopásálló szennyfogó szőnyeg , mely ellenáll UV sugárzásnak. Ezek szálak igen nagy sűrűségűek, így lehetővé teszik a cipőtalpak hatékony tisztítását.


Divano Design a természetes szőnyegek és padlóburkolatok otthona. Természetes szőnyeg otthonába és garantált az egyedi hangulat, valamint stílus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések