2016. június 27., hétfő

Obi polc

Ez a mennyiség magába foglal számos olyan terméket is, amiket a helyszínen, pl. OBI kertészetben mutatunk be. Rendszerezze praktikusan tárgyait polcrendszereink segítségével!


Obi polc

Falra szerelhető, álló és szerszám polcok között találja meg a tökéletest! Salgó polcok csavaros és csavarmentes kivitelben raktárról azonnal. A Salgó polc úgy lett megtervezve, hogy a szabvány alkotóelemeit idővel ki lehessen cserélni, szükség esetén pedig bővíteni, vagy akár variálni is lehet.


Fedezze fel különböző fa és fém polcainkat és tegye egyedivé szobáit stílusos sarokpolcokkal vagy egyedi lebegő polc megoldásokkal. Dekorációs kiegészítőinek vagy könyveinek is talál megfelelő polcot. Használd a falakat tárolásra falipolcokkal, így szem előtt lesznek a kedvenc tárgyaid. Akasztós polcot keresel a konyhai eszközöknek?


Fali polcot az ágyad melletti könyveknek? Nálunk sokféle stílusút és méretűt találsz. Nézd meg, mire képesek a falak polcokkal és konzolokkal. Térelválasztók, stílusos polcok és könyvespolcok fal mellé vagy térelválasztónak. A JYSK-ben mindig van egy jó polc és térelválasztó ajánlatunk.


OSB maradék Barkács polc ! Hasznosítsd a „fahulladékot” és készíts belőle polcot otthonodba! Frissítsd fel a napi rutint új fürdőszobai kiegészítőkkel! A fém polcrendszer teherbírása egészen 2kg! Törülközőtartóktól polcokig és sok más kiegészítőig csupa olyan fürdőszobabútort kínálunk, amely segít rendezni és rendszerezni a dolgaidat.


Böngéssz fürdőszobai termékkínálatunkban, és megtapasztalo mennyivel egyszerűbbek a hétköznapok. A polc magasságát is vásárlás előtt érdemes meghatározni. Ki használja maj mekkora helyünk van, mit szeretnénk tárolni rajta? Kezdjük azzal, hogy végiggondoljuk, mi mindent tudunk és akarunk ezeken a polcokon raktározni, például, ha nehéz konyhai eszközöket vagy szerszámokat, mindenképp masszív és jól rögzített.


Részletek Üzlethez. Használja ki a falra szerelhető fürdőszobai kiegészítők praktikusságát! Polcok, akasztók és törölközőtartók széles kínálata várja a Praktikernél. Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket.


Legjobb ár garancia. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk. A polc egyik oldalán 1mm magas, a másik oldalán 2mm magas elválasztó elem zárt tartólap párral a polc teljes szélességében mm-enként helyezhető el.


Elöl és hátul is zárt a polc. Gazdag bútor, stílus, és színválasztékban rendelhetőek: polc falipolc polc , feli szekrény polc bútor. Házhosszállítás is választható a rendeléskor az ország egész területére (Más országokba a megrendelést és házhosszállítást egyéni megbeszélés után tudjuk megoldani).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések