2016. június 22., szerda

Ablaktisztítás házilag

Pedig az ablaktisztítás egyszerű is lehet, csak a megfelelő praktikákat kell ismerned és használnod. Eláruljuk, nagyanyáink hogyan varázsolták pillanatok alatt ragyogóvá az ablakokat anélkül, hogy azok csíkosak vagy maszatosak maradtak volna, és azt is, hogy mit használtak az ablakkeretek tisztításához. Citromos házi ablaktisztítót persze házilag is készíthetünk: töltsünk meg vízzel egy szórófejes flakont, majd adjunk mellé egy evőkanál citromlevet, és rázzuk össze. A mix vegyszermentes, abszolút egészséges.


A megfelelő felszerelés és egy jó ablaktisztítószer segítségével meglepően könnyen és gyorsan elvégezhető ez a házimunka is.

Házilag elkészíthető ablaktisztítószer. Az ablaktisztítás csíkmentesen a fényesítésen múlik. Vonj be extra kezeket (barátot, partnert vagy a gyerekeket ha elég idősek), pár mikroszálas törlőkendőt, és lássuk, ki tudja elérni a legnagyobb csillogást. Ritkán találkozni olyan emberrel, akinek kedvenc tevékenysége az ablaktisztítás. Aki pedig ráadásul még valamelyik nagyváros forgalmas részén is lakik, bizonyára úgy gondol az ablaktisztításra, mint a legrosszabb rémálmára.


Az ezüst étkészlet egy pillanat alatt előkelő estéllyé varázsolhat egy mindennapi családi vacsorát…. Mivel nem minden nap használjuk, az ezüst evőeszköz könnyen elkezd oxidálódni, míg végül sötét, fénytelen és kormos hatást nem kelt.

Ha nagyon tűz a nap vagy hideg van, ne kezdjünk hozzá házilag a munkának. A napsütés miatt ugyanis foltos, a hideg miatt pedig jeges maradhat az ablakunk. A házilag történő ablaktisztítás első lépése, hogy az üvegről el kell távolítanunk a szennyeződéseket.


Erre a legalkalmasabb a forró ecetes víz. Ha már nem piszkos az. Percenta Magyarország Kft. Főleg, ha nekilátsz és még órák múlva is úgy érze hiába csutakolo nem lett tökéletes. Connect with our experts to find the best solution for your business.


Receive Up To More. Find The Best Rates. Compare Quotes Online Now! Free Shipping from 60€. All Natural Nutrition for Every Need. Secure Payment, Easy Return.


Minden háziasszonynak az ablaktisztítás a rémálma különösen az esős napokon. A csíkoktól sosem fogsz megszabadulni, ha az ablaktisztítást helytelen módszerekkel végzed házilag.

Mosogatószer és tisztítószerek házilag. Ronggyal vagy újságpapírral töröljük szárazra. Poros ablakot előbb tiszta ruhával portalanítani kell. Majd meghámozunk egy nagy burgonyát, és vastag.


Bizonyára sokunkkal előfordult, hogy parfümillat vagy illatos gyertya hatására fájni kezdett a fejünk, nem tudtunk koncentrálni, hányingerünk lett, viszketett az orrunk, rosszul éreztük magunkat, és alig vártuk, hogy elkerüljünk az illat forrásától. Hiába “benti” munka, az ablaktisztítás sikeressége nagyban függ az időjárástól. Ha szikrázó napsütésben állsz neki, a tisztítószer olyan gyorsan rászárad majd az üvegre, hogy észre sem veszed.


Ablaktisztítás hatékonyan 1. Erősen szeles időben pedig a felkavart porral gyűlik meg a bajo ami. Balázs Krisztián Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap. Ez a weboldal sütiket (kisméretű szöveges fájlokat) használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa számodra. A süti információkat a böngésződ tárolja, és olyasmiket csinál, mint például felismer, hogy jártál-e már ezen a weblapon, és ha igen, megőrzi, hogy mit csináltál és hogyan szereted használni a weboldalt, vagy például névtelen.


Bőrbútor zsíros foltját szódabikarbónás vízzel mossuk át. A fonott kerti bútorokat nedves időben vigyük be a kertből, forró meleg vízzel tisztítsuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések