2016. június 24., péntek

Isover kőzetgyapot

Saint-Gobain Hungary Kft. Hőszigetelés, üveggyapot, hangszigetelés. A gyártáskor a természetben bőven megtalálható homokhoz újrahasznosítható üveget. Tökéletes hőszigetelésre vágyik?


A jól kiválasztott testsűrűségű kőzetgyapot lemez optimális szigeteléséhez milyen vastag kőzetgyapot lemezekre lesz szüksége?

Válassza ki a megfelelő vastagságot, és kérjen egyedi árajánlatot a szükséges mennyiségről. Segítünk a választásban. A homlokzatok szigetelésének fontos célja a fűtésszámlák csökkentése. Praktiker webshopban.


A ROCKWOOL kőzetgyapot kiváló hőszigetelő képességének köszönhetően a falakon fellépő hőveszteség minimalizálható, másképp szólva a fűtött levegő az épületen belül marad. Vásárlás: Ásványi és üvegszálas szigetelőanyag árak, eladó Ásványi és üvegszálas szigetelőanyagok. Akciós Ásványi és üvegszálas szigetelőanyag ár!


PAROC CGL 20CY bevonatos kőzetgyapot árak: Merev, tűzálló, kiváló hőszigetelési tulajdonságú, lamellás kőzetgyapot lap.

A szálak a felső réteghez képest merőlegesen helyezkednek el. Egy oldalon simított, az oldalsó élei pedig vágottak. Magyarországon az Isover üveggyapot és kőzetgyapot termékeket, valamint teljeskörű választékot biztosít az épületek hőszigetelési és akusztikai megoldásaihoz. Mivel a homok és az üveg nem éghető, ezért a tűzállósághoz nincs szükség plusz adalékanyagokra.


Az ISOVER a legjobb kombinációját biztosítja: hőszigetelő és hangszigetelő funkcióknak. Hazai működésének tizenhatodik évében teljes körű választékot biztosít az épületek hőszigetelési és akusztikai megoldásaihoz, miközben különös gondot fordít az építészek, a beruházók, a kivitelezők és kereskedők munkájának megkönnyítésére. Nem éghető, tűzvédelmi osztálya A1. Ellenáll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak.


Páradiffúziós ellenállása csekély, így páraáteresztő, páraelvezető, “páragazdálkodó” képességű. Az árak minden esetben nettó, ÁFA nélküli árak. Ezek az alapanyagok természetesen számos olyan tulajdonságot kölcsönöznek a termékeknek, melyek elengedhetetlenek az épületeknél: tűzállóság. Kérj egyedi árajánlatot bármely építőanyagra ONLINE.


További Extra árak teljes házas építkezés esetén. A-Z-ig országos kiszállítással. A fűtési költségek leszorításának leghatékonyabb módja a családi ház minél nagyobb mértékű szigetelése. Kőzetgyapot szigetelés.


Elsősorban a fal, a födém, vagy a tető szigetelését jelenti, ezekre utólagosan is lehetősége van.

Homlokzat-hőszigetelő könnyű hidrofób kőzetgyapot lemez fekete üvegfátyol kasírozással. A garázs-, pince- és árkádfödémek alső síkján hőszigetelésre, valamint a födém alatti tér. Nem terhelhető üveggyapot lemez. Tömörebb hangelnyelő betétanyag lakó- és ipari épületek, irodák, szállodák, kórházak tetőterek fémvázas szerelt válaszfalaiban, hőszigetelés tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, szerelt külső falaknál.


Isover tekercses és táblás szigetelőanyagok akciója. Masterplast Hungária Kft. Sárszentmihály, Árpád u. Rockwool Multirock táblás kőzetgyapot szigetelőanyag árak.


Kiváló kőzetgyapot hőszigetelő anyag házunk minden területére. Tetőtérbe, gipszkarton előtét és válaszfalakba, könnyűszerkezetes épületekbe, faházakba, hétvégi házakba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések