2016. június 1., szerda

Dekor bútorlap

F6STTitánszürke Calabria Kő F6STArany Calabria Kő F5STCracked Metál F5STAntracit Metál F4STKonyak Bőr F3STFerro Rozsda F1STKék Giada Márvány F0STAntracit Mariana Márvány F0STFeh. BÚTORLAPSZABÁSZAT - BARKÁCSBOLT KŐBÁNYÁN Kedves Látogatónk! DekorMűvész Kft fő célja a jó minőségű konyhabútorok illetve egyéni bútorok tervezése és elkészítése Magyarország egész területén. Slim Line munkalap, mely ideális felsőkategóriás bútorokhoz és belsőépítészeti megoldásokhoz. FigyeleA képen szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek.


A fotók és a valóságos színek között eltérés lehetséges!

Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. Itt , Budapest XVIII. EURODEKOR Laminált butorlap.


EUROSPAN konyhai munkalap, asztallap. EUROLIGHT könnyített faforgácslap. Sárga bútorlap színek. Zöld bútorlap színek. Lila bútorlap színek. Design mintás bútorlap színek.

Falburkoló panel és tábla. Közel 2féle dekor bútorlap azonnal raktárról! Válassza ki alapanyagait bútoraihoz nálunk, meg is csináljuk.


Fal dekoráció , régi bútorok felújítása, ablak dekoráció mellett más s. Játszhatunk a színekkel, anyagokkal, textúrákkal, feldobhatjuk a semleges színekre festett enteriőrt színes elemekkel, bútorokkal vagy éppen ellenkezőleg, színes falak közé semleges bútorokat tervezhetünk – nézzétek végig a képet és mentsétek el az ízlésetekhez legközelebb álló variációkat az ötletgyűjteményetekbe. A dekorlemezek, vagy más néven dekoritlemezek, magas hőmérsékleten préseléssel, több réteg műgyantával impregnált papírlemezből és felületükön dekorpapírból készített vékony lemezek. Alapja a faforgácslap melynek - ha a metsztetét nézzük - középső részébe nagyobb méretű, a két szélébe apróbb szemcséjű forgácslapot préselnek nagy nyomással. Lapszabászat Budapestben, A III. Bútorlap felépítése.


A bútorlapokhoz megvásárolhatja nálunk a hozzá illő hátfalat és színazonos élzáróanyagot is. Kérjük vegye figyelembe, hogy az Ön képernyőjén megjelenő szín jelentősen eltérhet a bútorlapok valós színétől. Ennek tudatában a bútorok gyártásában a bútorlap széles körben kerül alkalmazásra az Ön megelégedésére. Ajándék és hobby mindenkinek! Legyen Ön is egyedi!


A KRONOSPAN laminált bútorlap alkalmazásával a belső terek kialakításánál nagyon sok arculatot tudunk kialakítani. Tekintse meg az inspirálóként szolgáló swisspan dekor katalógusokat ás videót itt ! A dekorok széles választéka teszi lehetővé, hogy a modern bútorok és belsőépítészet alapanyagaként használjuk fel. Laminált bútorlap A bútorlap fajtái közül leggyakrabban a laminált bútorlap kerül felhasználásra, mely kiemelkedő népszerűségét főként az ára miatt érte el, hiszen ez az egyik legolcsóbb megoldás bútorlap tekintetében.

A laminált bútorlap egy faforgács vagy farost préselt lemez, melyet műanyaggal vonnak be. Dekorációs öntapadó fólia, Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is! Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések