2016. június 14., kedd

Esztergált asztalláb

Esztergált fa asztalláb nagyobb átmérővel, gőzölt bükk, TLW102. Asztalláb -kis keresztmetszetű mintáink, TL038. Lyukas közepű oszlopok. Az egyik legnehezebb, és legnagyobb tu.


Esztergált asztalláb

Természetesen egyedit is rendelhet. Ha az esztergált fa asztalláb standard magassága nem megfelelő, akkor kérjük írja meg hogy mekkora legyen, természetesen Ön határozza meg a felső négyszögszelvény hosszát is! Mi a kapott paraméterek alapján készítjük el. További asztallábakért kérjük látogasson el a Galériába. Fa asztalláb Termékek Lépcsőkorlát kezdő oszlop Termékek Lépcsőkorlát köztes oszlop 1Termékek Lépcsőkorlát kapaszkodó Termékek Csúcsdísz Termékek Bútordíszítő oszlop Termékek Kis méretű esztergált elemek T. Bútorlábak vásárlása és rendelése az OBI-nál.


A padlón dolgoznánk. Szerencsére emiatt már nem kell aggódnunk. Csak találd meg azt az állványzatot, ami tetszik, válassz hozzá asztallapot és kezdődhet a munka ‒ székben ülve vagy állva.


Bútor kiegészítő, -vasalat, -láb kategóriában 5termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Kis méretű esztergált elemek Egyedi, különleges esztergált alkatrészt szeretne? Válasszon Praktikusan! Lehet ez mini fűszerpolc elem, egyedi bútorgomb, ajtó kitámasztó, szerszámnyél, vagy akár esztergált hangszer hangoló is. A szokásos fa típusokon (bükk, gőzölt bükk, tölgy, borovi) kívül raktáron tartunk még luc, kőris, hárs, éger, gledichia, amerikai dió fafajokat.


Formai kötöttségek nélkül ! Kérjen ajánlatot e-mailben. Eltört székláb, összekötõ elem pótlásában tudunk segíteni ahogy új tervezésû asztal és szék alkatrészekkel kapcsolatban is. Kemény fából faragott bútorlábak, szekrénylábak és antik (stíl) asztallábak. Ezeket a termékeket sok féleképpen fel lehet használni. Eladó a képen látható 4db asztalláb.


Esztergált asztalláb

Az ár mind a 4db-ra vonatkozik. Az asztalláb vásárlás webáruházból a legkényelmesebb módja annak, hogy hozzájusson a termékhez. Tömörfából esztergált asztalláb. Az asztalláb rendelése online webáruházunkon keresztül a legegyszerűbb, és legkényelmesebb Önnek.


Erős fából bútorkellék faragott esztergált bútorlábak, asztalláb , falábak többfajta felhasználásra, úgymint: antik dohányzóasztal, szekrények, vitrinek, bútor felújítás. Ezekkel a bútorlábakkal kiemelhetjük bútorunk finom vonalait. A fa bútorlábak mindig fontos szerepet játszanak.


Esztergált asztalláb

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Bútor lábak, asztallábak,görgők, Bútorszerelvények, kerti bútorok, bútor szerelvények forgalmazása online. Látogasson el webáruházunkba és válogasson széles termékkínálatunkból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések