2016. június 27., hétfő

Falburkoló kő felrakása

Lábazati kövek, falburkoló elemek Valódi kőfal hatás az Ön környezetében! Legyen kőhatású burkolt felülete, így nincs akkora költsége, mintha természetes kővel burkolna (termékünk fuga nélkül rakható fel). Vízálló vinyl padlót a falra is!


A DIEGO folyamatosan törekszik arra, hogy a felhasználás területén a lehető legtöbbet hozza ki termékeiből. Pontosan emiatt megmutatjuk, hogy a.

Decor Stone Australia- Ledge Stone Application, previous video - Duration: 3:39. A beltéri lakásdíszítésnek napjainkban egyre fontosabb eleme a különböző kő - és tégla hatású falburkolatok létrehozása. A hagyományos falburkoló tégla illetve a kőburkolat kiválasztásakor fel kel készülnünk a súlyos kövek házhoz szállítására, valamint találnunk kell egy burkolót, aki a nehéz lapokat is nagy biztonsággal ragasztja fel.


This feature is not available right now. Please try again later. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.


Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Napjainkban hazánkban is egyre elterjedtebb a kő falburkolatok használata nem csak kültérben, hanem egyre szélesebb körben beltérben is.

Míg főként kültéri burkolatként használtunk kőhatású falburkolatot homlokzat, lábazat vagy kerítés alapzat burkolataként, mára már a lakás egyre több pontján fellelhető. Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez. A lakberendezés új dimenziója. Lakóhelyünket ma már nemcsak gyakorlati szempontból tervezzük és alakítjuk ki.


Manapság egyre inkább előtérbe kerültek az eszt. Falra rakható terméskövek. Kő , fa falburkolat kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!


A burkolat felrakása előtt a falfelületet portalanítani és előfröcskölni (gúzolni) kell. A jó kötéshez érdemes a falat bur­kolás előtt híg cementes mészhabarccsal bevonni, aminek meghúzása után (ha már nem folyik, hanem tapad) meg­kezdhető a burkolólapok felrakása. Té­ves az, hogy az előfröcsköléshez híg ce. Rusztikus falburkolatok és kőpanelek otthona szépítésére. Falburkoló panel az érdekes felületek és merész színvilágok kedvelőinek.


Ytongból épített válaszfalak esetében is feltétlen figyeljünk a „bekötésre”, ha a fal vastagsága nem haladja meg a 1cm- t. Burkolás csempére: Ha a falfelületen már van meglévő kerámia, kő , vagy gresburkolat, akkor azt vagy távolítsuk el, vagy speciális (pld Ecoprim Grip) tapadóhíddal kenjük le! A falburkoló kőhöz sarokelemeket, téglaszeletet, sőt még féloszlopokat, párkányokat is gyártunk, hogy tényleg csak a fantázia szabhasson határt! Igazán eredeti mészkőfalat faragott antik formában csak OTTI tud készíteni!

Tegye próbára a Pietrát! Sarokelemek minimális rendelési mennyisége: méter! A lapok különleges szépségű, rakott kő mintázatot alkotnak. Felrakását zárt fugával kötésben ajánljuk.


Ragasztás: polisztirol ragasztóval, a ragasztás teljes felületét be kell kenni. SteinBau - falburkoló , lábazati kő , lábazat burkolat, falburkoló kő , lábazat burkolatok, falburkolatok, kültéri burkolat, térkő burkolatok, kerti burkolat. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések