2016. június 9., csütörtök

B30 tégla eladó kecskemét

B30 tégla eladó kecskemét

Mennyi a tégla ára használtan? A raklapra csak egész téglát rakunk fel. A tégla minőségére garanciát adunk. Elképzelhető, hogy létezik olcsóbb megoldás a tégla piacon, de mi a minőséget és a megbízhatóságot képviseljük.


B30 tégla eladó kecskemét

Havonta több millióan választják az ingatlan. Te is itt új otthonod! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Fokozott hőtechnikai követelmények nélküli hagyományos falazótégla.


Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható. Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Eladó kecskeméti lakások. ELADÓ a Hunyadivárosban, zöld övezetben, egy szobás, teljes körűen felújított, nagyon jó elosztású, erkélyes, igényes lakás. A lakás fekvése kétoldalú, így szép világosak a terek.


NYÍLÁSZÁRÓ CSERÉLT, ÉVE FELÚJÍTOTT ingatlan, tégla építésű társasházban remek állapotban eladó ! ELADÓ A HUNYADIVÁROSBAN, FÖLDSZINTI, SZOBÁS LAKÁS GARÁZZSAL, KIS UDVARRAL! Az ingatlan a hunyadiváros városközponthoz, vasútállomáshoz és busz pályaudvarhoz közeli részén található. A fűtés gáz konvektorral megoldott. Az udvaron helyet kapott még egy nm-es garázs és egy kb.


Nézzük meg együtt ezt a sok lehetőséget rejtő felújítandó ingatlant, melyből elképzelésének. Add hozzá ikonunkat az asztalodhoz! Tégla árak Nagyon odafigyelünk arra, hogy csak kiváló minőségű bontott téglát adjunk el.


Lehetőséged van kitenni az indító ikonunkat az asztalodra, így gyorsan elérheted portálunkat! Igazi belvárosi gyöngyszem igényeseknek, ahol a fűtésről, hűtésról és a melegvíz ellátásról hőszivattyú gondoskodik. Konyha-étkező-nappali egyben, plusz szoba, külön fürdőszoba és WC, valamint egy előszoba, kamra, közlekedő. A cserepek hibátlanul és hiánytalanul jöttek ki, bármikor újra építhető.


Magassága 2m, szélessége 160cm, mélysége 90cm. Kategória eladó Típus. Kecskemét Raklapozott bontott cserép eladó. Többféle olcsó, használt tégla eladó. Több friss, ellenőrzött eladó Tégla , falazóelem hirdetés: Zsalukő, országosan s. Jellemzők: - nm - 2. Lépj kapcsolatba a hirdetővel.


B30 tégla eladó kecskemét

Teljes név A mező kitöltése kötelező. Válasszon az ország legszélesebb ingatlanközvetítői kínálatából!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések