2016. június 15., szerda

Roppantott kő

A hasított kő többnyire burkolás céljára készül, a nyers kőtömbök feldolgozásával. A kőfeldolgozás történhet fűrészeléssel vagy roppantással, aszerint, hogy egyenes, simább vagy durva, egyenetlen élekre, felületekre van szükség. Színvilága bézs, homogén, markáns részletek nem jellemzik.


Világos megjelenésű roppantott kő , melynek minden eleme kézi sprengeléssel készült. Színe vöröses, felrakás után egységes felületet képez, fugával vagy fuga nélkül is felhelyezhető. Ennek a remek megjelenésnek köszönhetően szép gyöngyékszerek készíthetőek belőle.

A magyarországi méltán híres süttői bányából származó, fagyálló, kemény mészkőből készült falburkoló kő , antikolt, rusztikus stílusban. Színe vörös és annak árnyalatai, felülete egységes, fugával vagy fuga nélkül is felhelyezhető. Terméskövek a legjobb áron! Széles választék, házhozszállítás és kivitelezés egy helyen.


Roppantott antikolt kő SÜTTŐI mészkőből – jellemzői:. Szeletelt, roppantott kő termékeim a legváltozatosabb felületek kialakítására alkalmasak. Dekoratív mintáknak csak a képzelet szab határt. Az alábbi galériában szeletelt, roppantott kő felületek láthatók.


Karmacsi kő szürke fűrészelt mediterrán.

Keszthelyi kő fűrészelt mediterrán. Tégla- és kő szeletelésével, roppantásával, felületkezelésével, impregnálásával és egyedi díszburkolatok gyártásával foglalkozom. Az építőiparban mindig vonzottak a szeletelt téglával és vágott kővel készített felületek. Igény esetén szakszerű kivitelezést is vállalok kedvező áron, rövid határidővel.


Lábazati kő megnevezéssel illethető bármilyen megmunkálási móddal elkészített kőburkolat, legyen az vágott, roppantott szabálytalan, vagy akár antikolt kő. A kiválasztás folyamán szemelőtt kell tartani az épület stílusát, a homlokzat színét, az épület környezetét. Horvát mészkő, burkolat, mérete, ára, ben- kő. Régi római kőbányák maradványai találhatóak végig a tengerpart mentén. Rendeljen online széles választékú természetes köveket kiváló áron.


Saját műhelyünkben sok éves tapasztalattal dolgozzunk fel természetes köveket. A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Vörös roppantott vágott mediterrán kő ! A Balaton Északi partján nagyon népszerű es stilusú építő kő a balatoni házak burkolataként. Kül és beltéri burkolatként kiváloan alkalmas fagyálló burkolókő! ROPPANTOTT KŐ Építő Korlátolt Felelősségű Társaság.


Ben roppantott -vágott horvát mediterrán kő. Belvastagsága 2-cm. Lábazatok, kerítések, támfalak, beltéri falak burkolására kiválóan alkalmas. Fagyálló burkoló kő.

Andezit roppantott mediterrán kő. Sziklakerti kő méretek, árak. Megrendeléshez kérjük írja fel a termék képe felett látható kódot!


Az árak az Euro árfolyamának változásával módosulhatnak ezért az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Falra rakható terméskövek. Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje.


Valódi kő hatású felületek imintációja, tökéletes mázréteg, kényelmesen burkolható kerámialapon. A Keros Montenegre kollekció természetes, ám ugyanakkor karakteres megjelenésével egydiséget hoz otthonunk környezetébe, kül-, és beltérben burkolva egyaránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések