2015. június 15., hétfő

Csigalépcső eladó

Használt fém csigalépcső eladó. Nincs pontos találat. A leginkább hasonlóakat mutatjuk. Fém építőjáték 1db - Lánctalpas markoló – nem használt.


Eladó egy140cm átmérőjű, 247cm magas, 19cm lépésközű fa csigalépcső.

A lépésközök és a korlát is megvan hozzá, valamint a tartó fémcső is. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A csigalépcső a klasszikus vagy az egyedi, modern design eleme is lehet. Készülhet ívelt vagy szegmentált karfával.


Függesztett rendszerrel, vagy fémszerkezetre. A függesztett rendszerű lépcső öntartó szerkezettel rendelkezik, alátámasztást nem igényel, ennek köszönhetően formája nyitott, légies. Széles anyag, szín és.

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. CSIGALÉPCSŐK (SPIRÁL LÉPCSŐK) A lépcsők széles skáláját kínáljuk figyelembe véve a különböző igényeket. A spirál lépcsők rendkívül variálhatóak, egymáshoz kapcsolódó fém tartóelemeik állíthatóságának köszönhetően tág határok között használhatók, elrendezésük minden esetben könnyen illeszkedik az adottságokhoz. Eladó a képeken látható csigalépcső Tárnokon (Érd mellett).


Vas szerkezet, rétegelt fa lépcsőfokok, gyakorlatilag új állapotban. Egy melléképületben volt, nagyon keveset használt. Lépcső készítés az ország egész területére, garanciával.


Csigalépcső , lépcsőkorlát nagy választékban. Bízza ránk lépcsőjének kivitelezését! Az Építőanyag rovat főként építkezésből megmaradt bontott vagy új építőanyagok hirdetéseit tartalmazza. A rovatban főként eladó , esetleg ingyen elvihető építőanyagokat hirdetnek építkezők, vagy kereskedők.


TIPP: 1) Építőanyag vásárlása előtt nézzen szét ingyen elvihető rovatunkba is. Többféle olcsó, használt lépcső eladó. Mennyi a lépcső ára használtan?


Budapest, Külső Mester utca 86.

Kínálatunk nagy választékot biztosít, és a design számunkra a harmónia, az esztétikum és a funkcionalitás optimumát jelenti. Helytakarékos lépcső kis helyre is beépíthető lépcső. A helytakarékos lépcsők lépcsőfokainak egyedi kialakítása kis helyre is beépítést tesz lehetővé. Azonnal elvihető csigalépcső. Solymáron megtekinthető.


Fellépő magasság 18. Előnye, hogy látványos és kis helyen elfér, ami egyben hátrányt is jelent, hiszen nehezen vagy egyáltalán nem lehet rajta nagyobb holmit fel-le hordani. Mielőtt a csigalépcső mellett döntünk, ezt is fontos mérlegelni.


KOVÁCSOLTVAS CSIGALÉPCSŐ. A lépcsők az épületek külső területein, valamint a belső terekben egyaránt a magasságkülönbségből adódó szintek összekötésére alkalmas szerkezetek, valamint a funkcionális feladatok ellátásán kívül épület design elemként is kiválóan megállják a helyüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések