2015. június 30., kedd

Alu hűtőborda

Pontosan mennyit használna, ha sötétebb lenne a hűtőborda ? Az adott, kezeletlen alu hűtőborda felülete milyen emissziós képességű egy fekete testhez viszonyítva? Milyen hőmérsékleten fog működni? Inkább konvekció által (esetleg ventilátorral) vagy sugárzás által adja le a hőt?


A megjelenített ár az egyéni beállításnak megfelelően nettó (ÁFA nélküli) ár, mely már tartalmazza az esetleges egyedi kedvezményt, szállítási költség nélkül. Kijelentem, hogy az egységes adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy a Vasáruház Kft.

Az alumínium hűtőborda működése két fontos fizikai tulajdonságra támaszkodik: az egyik, hogy az alumínium kiválóan vezeti a hőt, a másik pedig, hogy minél nagyobb egy felület, annál több hő leadására képes ugyanannyi idő alatt. A hőleadási képességet tovább tudják fokozni ötvözéssel, bevonatozással stb. Kínálunk alacsony ár, kiváló minőségű és tartós alumínium és réz hideg kovácsoló hűtőborda. Cégünk sikeres gyártója és szállítója.


Sok éve szenteltük magunkat a hőelnyelőknek. Passzív és aktív elektronikai alkatrészek. Retro, vintage rádiók, magnók, hi-fi készülékek és alkatrészeik.


Hobbi elektronika alkatrészek.

Olcsó bontott panelok, műszerek. Alu rudak,csövek,zártszelvények. Alumínium lapos rúd 200mmx10mm.


A hűtőborda alakja (bordázott, U, Y vagy H), valamint típusa, a gyártáshoz használt anyag és a befejező eljárás (eloxált vagy nem) szintén kényelmesen kiválasztható. Sok esetben a termék hőállóságával kapcsolatos információk is rendelkezésre állnak. A kereső használatával, a telepítési módszer is kiválasztható. Egy átlag alu hűtő db inch széles csőből áll, míg ugyanez rézből soros.


Vásároljon online az RS-nél. A csövek között kis távolságot is illik hagyni, így a réz hűtő eleve vastagabb lesz, mint az alumínium párja. Persze erre mondhatjuk: jó-jó, de hát a réz jobban vezeti a hőt mint az alumínium! Raspberry PI-hez, A hűtőborda készlet kiváló hűtést biztosít a Raspberry PI-nek a legforróbb pillanatokban Ezzel a 3db-os hűtőborda szettel hidegen tarthatod a Raspberry PI-t.


Csökkentve a túlmelegedésből származó meghibásodás lehetőségét. Alu -Forr hűtő és klímajavító szett jellemzői Az AL-Cool forrasztópálca jó korrózió állósága és tömör anyagszerkezetének köszönhetően, kiválóan alkalmas. Forrasztó pálca Amasan AS (L-Ag2P). AL 3és AL 4pálcákkal végzett alumínium forrasztás, gyorsan és egyszerűen, kiváló minőségben.


DOHŰTŐBORDA TO-2ALU , TO-2tokozásokhoz, tranzisztor, ellenállás, dióda, integrált áramkör, csatlakozó, kondenzátor, biztosíték, kapcsoló. TO-vagy TO-tranzisztornak furatozva. AXAGON CLR-MALU passive cooler (CLR-MALU ) vélemények.

SSD meghajtók ideális hűtéséhez. Adjon meg egy érvényes e-mail-címet. ALPHACOOL GPU Ram Alu hűtőborda 15x15mm - fekete Gyártó termékoldala darab memória, chip hűtőborda videokártyához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések