2015. június 11., csütörtök

Műanyag csempe

Remekül alkalmazható konyhákban, mosó- és mosdó-helyiségekben, fürdőszobákban valamint bárhol ahol a falak nedvesek lesznek. A már meglevő csempefelületek is könnyen felújíthatók a vékony (2mm) lemezek felragasztásával. Aktuális Csempeajtó ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Tőkéletes megoldás a hidegburkolati felület éleinek lezárására esztétikusan. Ezek alkalmazásával megvédhetjük a széleket a különböző károsodásoktól.

Műanyag csempe és lambéria panelek nagy szín választékban. Csempe mintás vízálló falburkoló panelek kategóriában lévő termékek - Minőségi termékek a gyors és igényes felújításokhoz, átalakításokhoz, dekorációhoz! A hagyományos, vékony műanyag felülettel ellátott, tartós színnel mintázott, kis mélységű mintával textúrázott, sokszor damaszthatású darabok, fényes vagy matt felülettel, illetve a még ellenállóbb, habosított felületű (PVC, akril, poliuretán), sokszor erősen kidomborodó mintával készülő változatok.


Egyedi falburkoló konyhapanel az üveg ragyogásával és a műanyag előnyeivel olcsón és gyorsan! Webáruházunkból rendelhető: élvédő, párkány, sarokprofil, takaróléc, burkolatváltó, szellőzőrács, lépcsőélvédő. Ahogy Önnek praktikusabb!


Csempe élvédők a külső és belső sarkok esztétikus kialakításához. Többféle színben és méretben, akár másnapi kiszállítással. A hazai műanyag -feldolgozó ipar kül­földi tapasztalatok alapján teremtette meg az ipari hátteret, és a már több mint két évtizedes tapasztalat birtokában egyre nagyobb mennyiségben készíte­nek műanyag homlokzatburkolati anya­gokat.

A PVC burkolólemezek lehetnek: sávos, egyrétegű burkolólécek, zárt kamrás műanyag. Falburkoló panel és tábla. A PÉPLAST műanyag csempe elvédők vastag keresztmetszetűek, hosszú élettartalmúak, nem csökkentett hosszúságúak (v. fm ),hanem a magyar általános belmagasságokhoz igazítva fm-esek. Méret azonos a magyar kereskedelmi forgalomban használt és mm-es burkoló anyagokkal, nem és mm-es!


Célunk a burkoláshoz kapcsolódóan, a burkolás minden munkafázisához a megfelelő, kíváló és jó gép vagy szerszám biztosítása. Legyen az vágás, fúrás, csiszolás vagy ragasztás, a legmegfelelőbb szerszám vagy gép elérhetőség, vagy gyors beszerzésének a biztosítása. A felújítás öröme csak az új csempe kiválasztásáig tart, ezután következik a hazaszállítás, a régi csempe leverése, az ezzel járó kosz és zaj, valamint a takarítások végtelen sora. Már ennyi tortúra is próbára tesz embert és szomszédot is, pedig még el sem kezdődött az új csempe felrakása. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.


Ismerje meg Adatvédelmi tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Csempe , padlólap, mozaik, burkolólap, greslap, fagyálló burkolat, fürdőszoba csempe szaküzlet Budapesten. A fa– műanyag az építőiparban napjainkban még újdonságnak számít a természetes fához képest.


A fa utánzat csempe -választékának köszönhetően szinte bármilyen fa helyettesíthető vele. A műanyag padlózat nagyon ellenáll a háztartási vegyi anyagokkal való érintkezésnek, valamint a magas hőmérsékleteknek és a mechanikai károknak: ütések, karcolások. Védi a falakat a nedvességtől és könnyen tisztítható. Mozaik Csempe Elérhető! A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában.


Fuga kialakítása a már kész csempe burkolat mentén ékekkel vagy fugakereszttel lehetséges.

A fugaméret lehet akár a csempe fugával azonos, vagy csak 1-2mm. Néhány profil esetén, fuga nélkül is be lehet építeni, teljesen neki zárva a csempéknek a két oldalról, de mi többnyire körbefugázva használjuk ezeket. Manapság igen népszerű és trendi a különböző keményfákkal történő terasz-és medence burkolás. Előnyük a meleg és barátságos megjelenés. Egy kis ízelítő a kínálatunkból.


Webáruházunkban nem értékesítünk csempéket, padlólapokat kizárólag promóciós céllal tettük fel a képeket. Vásárlás: Élvédő, szegély árak, eladó Élvédők, szegélyek. Akciós Élvédő, szegély ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések