2015. június 18., csütörtök

Gipszrostlap

A1-es tűzvédelmi osztályú válaszfalak, álmennyezetek, aknafalak, tetőterek kialakítására alkalmas, de lakóterek vizes helyiségeiben is felhasználható, mivel anyagában impregnált. A lapok tömege, sűrűsége általában nagyobb, mint a normál gipszkarton lapoké. A Rigidur lapok rendkívül merev, gipszből, papírrostokból és ásványgyapot adalékanyagból készült gipszrost lapok, így akárcsak a Rigips gipszkarton lapokat, nagyon sokszínűen, egyszerűen és gyorsan alkalmazhatjuk őket a belső szárazépítésben. A Rigidur gipszrost lap különleges gyártási technológiával, kétféle kivitelben készül.


Azóta sok millió négyzetméter gipszkarton lapot és több százezer tonna gipszalapú porterméket szállítottunk hazánkba, meghonosítva ezzel egy Európában már több mint éve működő né.

Gipszkarton és építőlemez. Gyors építkezési módot tesznek lehetővé számunkra. A levegőminőség-vizsgálatok alapján jelentős eltérés mutatkozik a beltéri és kültéri levegőminőség között. A beltéri levegőben előfordul a szén-dioxi a szén-monoxi valamint a lebegő szemcsék, melyek a füstből és egyéb allergizáló anyagokból keletkezhetnek. A Tecnoboard gipszrostlap felhasználásával épített szerelt falszerkezetek kimagasló hanggátlási értékeket biztosítanak, egyszerű, gyors kivitelezéssel, miközben egyszerre hordozzák magukban a falazott technológiákra jellemző masszívságot, és egyszerű rögzítéstechnikát.


A RIGIDUR termékcsalád általános bemutatása A RIGIDUR gipszrost lapok a különleges gyártási technológiának köszönhetôen három rétegbôl épülnek fel. Kazettás álmennyezeti betétek, gipszkartonok, álmennyezeti tartószerkezetek.

Vidiwall gipszrost építőlemezek. Alapanyaguk gipszrost és jó kiegészítői a számos területen. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett bruttó ár. A szárazépítészeti csavarokat elsősorban gipszkarton és gipszrostlap rögzítésekor alkalmazunk gipszkarton- és akusztikus szerkezetekhez.


JAF Holz Webshop - a teljes kínálatunk pár kattintással. A nap órájában elérhető. Mindig aktuális árak és raktárkészlet.


Az áru a rendelést követően azonnal foglalás alá kerül. Tájékoztatás a koronavírus (COVID-19) kapcsán. Tisztelt Partnereink!


Kirendeltségeink továbbra is nyitva tartanak, ugyanakkor április 9-én, illetve 14-én zárva lesznek. KH vásárlói tájékoztató általános kártyás fizetésről. A paletta több gyártó különféle építőlemezét tartalmazza. A cellulózrost és gipsz elegyéből gyártott termék a gipszrostlap , amely keményebb és nehezebb mint a gipsz karton lap.


A Dalos Tüzép egy több mint ezer m2-es telepen működő építőanyag kereskedés.

A legnevesebb gyártók jó minőségű építőanyagaiból mindent megtalál telepünkön, ami családi háza alapozásához, falazásához, tetőszerkezetéhez, szigeteléséhez, fe. A lakberendezői szakma összetettségében megtaláltam mindazt ami külön-külön is érdekel és foglalkoztat. A gipszkarton lapo.


Az esztétika, a harmónia keresése, a színek, a bútorok, a fa, a textilek, a fémek, az üveg csillogó felületének szépsége, a világítás hangulatteremtő ereje, és a különleges háztartási és konyhagépek technikai újdonságai, lenyűgöző működése. A könnyűszerkezetes ház készülhet fából vagy fémből. A fa- vagy fémszerkezet közé szálas hőszigetelés kerül, majd kívülről OSB lappal vagy gipszrostlap burkolattal látják el. A lapok vastagsága – mm, amelyek számos táblaméretben kaphatók.


Nehezebbek és keményebbek, mint a gipszkarton lapok. Ezen kívül léteznek. A Sopro Grundierung nevű alapozó oldószermentes, egyszerűen bedolgozható vizes műgyanta alapú anyag, erős és változó nedvszívóképességű aljazat előkezelésére, mint gipszkarton és gipszrostlap , mészcement és gipszvakolat.


Előregyártott GRAN.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések