2015. június 22., hétfő

Sziklakerti kő

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Bátran fordulhat cégünkhöz sziklakerti kő megrendelése miatt is. A kivételezéseink döntő többségét a terméskő, mészkő őrlemény vagy a gabion kő , műkő alapanyag termelése teszi ki, de sok megrendelőnk kérése alapján sziklakerti kövek termelésével is foglalkozunk! A pilisi kő Magyarország néhány jellegzetes kőzetfajtájának egyike, amely sokmillió évvel ezelőtt keletkezett.


A kőzet feleleveníti a földtörténeti régmúlt eseményeit, s napjainkban egyre nagyobb igény van e természetes díszítőanyagra.

A dekoratív, fehér kő már a római idők óta kedvelt építő és díszítő anyag. Sziklakerti kő méretek, árak. Megrendeléshez kérjük írja fel a termék képe felett látható kódot!


Az árak az Euro árfolyamának változásával módosulhatnak ezért az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A talaj nem mosódik ki, ha szintről szintre építitek a sziklakertet: egy sor belső és külső kő , rá a föl jól belocsolni, és így tovább. Pilisjászfalui Kis-Somlyó völgyi mészkőbányában az ország legfehérebb Dachsteini mészkövét bányásszuk.


Jövesztés után a kiváló minősítésű kőből a műköves szabvány szerinti osztályzással nemes őrleményt állítunk elő.

Színe vöröses-barnás, természetes árnyalatú, beleolvad a kert és a talaj színeibe, egységet alkot a háttérrel. Ideális kertek dekorálására, illetve felhasználható sziklakerti építőelemként is a választott. A sziklakert remek dekoráció a kisebb és nagyobb előkertekbe, díszkertekbe. Az apróbb szárazságtűrő növények mellé gondosan kiválasztott és elhelyezett sziklakerti kő esztétikus látványt nyújt.


Válasszon sziklakerti kő. Terméskő, burkolókő, sziklakerti kő , mediterrán kő (horvát kő ) és bulgár terméskövek széles választékával állunk rendelkezésére. A terméskövek falak, lábazatok, homlokzatok, járdák stb. Színe natúr, beige árnyalatú, harmonikus és elegáns összhatást kelt, minden környezetbe jól illeszkedik.


Minden ami térkő, minden ami a szép kerthez kell! Kavics Beton, Semmelrock térkő, térburkoló, szegélyek, Jungle Gym fa játék tornyok. Minősített kerti fajátékok, kerti dekorációk, grillek és kemencék, kerti bútorok, egyéb kőből készült termékek és EU-s játszóterek forgalmazása és kiszállítás az egész ország területére. Ha egy kő a szállítás vagy az építés során megsérül, segít egy vizes alapú fazekasagyag és joghurt keverék, hogy eltüntessük a repedéseket.


Ez egyúttal “megtépázott” hatást is kölcsönöz a köveknek. Tegyünk három rész agyagot egy rész joghurthoz és keverjük addig, míg fogkrém állagú nem lesz. A növényfajták kiválasztásánál is észnél kell lenni, ugyanis nem csak a látszatra és a külcsínre kell ügyelni, hanem a sziklakerti növények igényeire is.


Hiszen nem mindegy, hogy milyen talaj, tájolás, öntözés, gondozás szükséges ahhoz, hogy a kertben gond nélkül pompázhasson.

A fellelhető információk alapján a jó minőségű kő bányászatában és faragásában olasz mesterek is részt vettek. Thassosi fehér márvány sziklakövek. Barnás-sárgás sziklakerti kő.


Sárgás színű sziklakerti kő. Az opel vödör követ tudott elhozni, amit válogattam. Kövek , kő , mediterrán kő , külsőburkolati kő , belső külső díszítő kövek , indiai kövek , indiai díszítő kövek , indiai burkoló kövek. Az általános ajánlás szerint ha lehetséges, akkor egyféle kőtípust használjunk, így a látvány harmonikusabb, egységesebb lesz. A megszokott sziklakerti kőfélék a homokkő, a gránit, vagy a mészkő.


Szürke színű sziklakerti kő. Vörös - rózsaszín színű sziklakerti kő. Sárga színű sziklakerti kő. Apró szemű fehér márványzúzalék enyhe. A természetes kövek nagyon népszerű dekorációs elemei a kerteknek mivel kis téren is látványos eredményt érhetünk el velük.


Legyenek akár burkoló kövek, sziklakerti kövek, görgeteg kövek vagy apró kavicsok,nálunk mindent megtalál! Tekintse meg kínálatunkat! Saját műhelyünkben sok éves tapasztalattal dolgozzunk fel természetes köveket.


Cégünk Európa számos országaiból szerzi be a köveket,de leginkább a Keszthelyi homokkőből és más Magyar kőanyagból készítünk pattintott. Termékkínálatunk igen széleskörű, házak, közintézmények külső-belső burkolataihoz kínálunk anyagokat, ill. Cégünk folyamatosan fejlődik, árukínálatunk mindig bővül.


Mind nagy, mind kiskereskedelmi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések