2015. június 23., kedd

Gipszkarton fal építés

BAUHAUS Online-Videoworkshop Informatív, szakszerű és kompetens. Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek megkönnyítik munkáját a ház. Ne felejtsük el, hogy annak érdekében, hogy elérjük a fal megfelelő paramétereit, bizonyos esetekben szükség lehet kétszeres gipszkarton lemezborításra.


Fontos még, a tervezett fal magasságától függően, a megfelelően széles profilok megválasztása. Ezzel kapcsolatban bővebb információt rendszer-katalógusainkban találnak.

Az így előkészített fal készen áll a befejező munkálatokhoz, úgy mint fetés, tapétázás. Határozottan javasolt az egy gyártótól származó komplett szárazépítési rendszer alkalmazása ( gipszkarton lapok, profilok, glettelő masszák, szerelési tartozékok). A piacon a profilok széles skálája kapható, amelyek első. Helyezzük el a Rigips gipszkarton lapot, majd rögzítsük a CW profilokhoz. Ezután a többi CW profil behelyezése után a merőleges fal egyik oldalát is fedjük be gipszkarton lappal.


Miből áll a gipszkarton kivitelezés, szerelés? Könnyű, gyors és egyszerű, a gipszkartonosok egyik legfőbb tevékenysége.

A hang- és hőhidak kialakulásának elkerülése érdekében ragasszon külön szigetelőcsíkot a padló-, a fal - és a mennyezeti profilok hátoldalára. Ezt követően pattintjuk be az. Az általánosan használt építőlemezek erős takarókartonnal borítottak, az impregnált tűzálló lemezek magja pedig impregnált gipszből üvegszálerősítéssel készül. Nekünk nem okoz problémát a gipszkarton válaszfal, gipszkarton mennyezet, gipszkarton előtétfal és dekor fal építés. Gipszkarton lapok jellemzői.


Ingyenes felmérés Budapesten és Pest megyében. Extra változata a tűzgátló és impregnált gipszkarton lap, amely páradús, vizes helyiségekben is alkalmas tűzgátló falszerkezet építésére. Blue Acoustic hanggátló és tűzgátló gipszkarton nagy hanggátlású és tűzgátlású fal és mennyezetszerkezetek építéséhez. Lakásfelújítás és családi ház építés ! Kőműves munkák kivitelezése.


Burkolás és szobafestés. Teljes felújítás, Falazás, vakolás és betonozás. Falfestés és ajtó, ablak mázolás. Amennyiben ez megtörtént, a fal kiszáradását követően vakolhatunk, glettelhetünk gipsz alapú anyagokkal a felületre, illetve építhetünk elé gipszkarton szerkezetet.


Vállalok válaszfalak építését, oldalfalak gipszkartonnal elburkolását szerkezettel vagy ragasztva.

A nyilások és a vastagabb falak bontása. A felmérés szükséges minden esetben. Egy megvásárolni kívánt ház szigetelésével kapcsolatosan szeretnék kérdezni.


A fal kívülről 5cm-es EPS-el van szigetelve. A belső burkolat szerelt gipszkarton , a fal nincs vakolva. Mindenhol fűrészporos tapétával ragasztották le a gipszkartont ami nem túl esztétikus, de leszedni is nehéz, ezért szeretnék még egy.


Profitáljon Ön is a Bau-Systeme Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések