2015. június 22., hétfő

Festett mdf

A fehér vagy színesre festett ajtók kedvelőinek. A kiváló felületi minőségű MDF ajtók egyedi méretben rendelhetők a RAL skála bármely színében. Tudjon meg többet a festett MDF beltéri ajtókról!


MDF festett beltéri ajtó - Az egyedi minőség! Több száz színből választhat üzleteinkben, RAL-skála lapján.

Színek tekintetében sincs határ! Fényezett MDF beltéri ajtók. Mesterember segítségére sem lesz szüksége ehhez, hiszen a festett MDF ajtó tökéletes festéssel rendelkezik. Az ajtó felülete hozzáértő csiszolást kap a festés előtt, ami garantálja, hogy a festék tartósan bírja az igénybevételt.


Az MDF tulajdonságai hasonlóak a fához. Ezért az MDF-et is könnyű megmunkálni, jól. Beach house New: Leírás: Lépcső alatti szegletben kialakított konyha.


Hosszú egyenes felületen kialakított felsőrész a benne lévő üvegpolcokkal, a felső és alsó spotokkal melegséget sugároz, az alsó és felsőszekrény közötti dekorüveg pedig eleganssá teszi a konyhát.

A festett ajtófrontjaink lehetnek matt, selyemfényű és magasfényű felületűek igényed szerint. Természetesen lehet választani, hogy vagy oldalon szeretnéd megfestetni bútorod alkatrészeit. THE WALL PANELLING COMPANY CRAFTING WALL PANELS IN YOUR HOME.


Painted wall Panels. To truly personalise your wall panelling why not choose a hand painted finish in either a colour to match the ambience of your home or to make a bold statement by using one of the hundreds of paint effects available for your painted wall panels. Tekintse meg Mart mintázatú, festett MDF ajtók széles választékát weboldalunkon, vagy üzleteink egyikében. Akciós beltéri ajtó! Az mdf ajtó száradása és csiszolása után, az mdf ajtó alapozása következik, egy fehér színű magas töltőanyaggal rendelkező poliuretán festékkel.


A száradás után újból csiszoljuk az mdf ajtó éleit és a felületét, majd a portalanítás után visszük fel a fedőlakk réteget az festett ajtó felületére. Mit érdemes tudni az MDF ajtókról? A festett MDF felületről A hagyományos, festett nyílászárók kedvelőinek gyakran okoz bosszúságot a valódi fából készített, és fedőfestékkel felületkezet ajtó. A fa természetes formájában nagyon érzékeny a páratartalom változására, így még a megfelelően kiszárított fából készített termékek is gyakran vetemednek a beszerelést követően.


Más a helyzet a festett MDF lappal, sokkal magasabb minőséget képvisel. A fürdőszobai bútorok ajtajait ebből az anyagból készítik, mert jobb a vízállósága is. Az előnyi, hátrányai felsorolás meghaladja az oldal határait.


A fóliázott ajtólapoknál alkalmazott 18mm-es egy oldalon laminált mdf lap az alapja.

Festett mdf ajtólapok. A front lapját sík, standard és egyedi marásmintával lehet készíteni. RAL színskála alapján kiválasztott színbe pedig a végleges formát érjük el. Felületük matt, selyemfényű és magasfényű felületkezeléssel. Választható mintázatok.


Budapest, Fő út 17. Kapcsolatfelvétel Tel. Házilag készített és festett konyhaszekrény MDF lapból Élet az ASCP előtt Nálunk a konyha, étkező és nappali egy légtérben van egy igen kis légtérben :) mivel a költségvetésünk is kicsi volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések