2015. június 11., csütörtök

Beton akna

Szennyvíz akna felhasználásra saválló betonösszetételt alkalmazunk. Egyedi vasbeton akna. A korszerű beruházások kivitelezésének meghatározója az idő és a minőség.


Ezek a szempontok olyan építési technológiák alkalmazását követelik meg, melyek az előre gyártott szerkezeteket részesítik előnyben. A DN és DN 100-as.

N terhelésű felületbe is beépíthető. A telepítés előtt megfelelő munkagödör kialakítása szükséges. A beton akna nem vízhatlan!


Kiszállítást Budapest és km-es vonzás körzetében vállajuk, külön díjért, abban az esetben ha a lerakodás körülményei előre tisztázottak, azaz a lerakodást a megrendelő megszervezi. Az akna kellően tömörített, szivárgó réteggel. A lerakodáshoz , ember szükséges Szállító járművünk nem önrakodó.


A napjainkban folyó, felgyorsított távközlési hálózat fejlesztés szükségessé tette az építési idő nagymértékű lerövidítését.

Az igények maximális ellátása érdekében teljes kiépítettségű alépítményi csőhálózat létesítése szükséges SZ típusú megszakító létesítmények alkalmazásával. A műanyag öntött szerelő akna vízhatlan, mászható kivitelben készül. A fedőlap gyalogos forgalomra alkalmas, az akna körülbetonozást nem igényel. A vízóra akna terheléses méretezése cm-es földtakaróra készül! Igény szerint kérhető magasabb dómmal is!


Az anyagárat és a beépítési költségeket vizsgálva a műanyag akna fel tudja venni a versenyt a beton akna gyártókkal. Beton vízóra akna gyártás. Meglévő építményről van szó, a ciszterna, akna vízszigetelése a feladat. A fogadófelület, melyből a szigetelendő felület készült - beton. A Leier mélyépítő elemek a klasszikus csatornaépítést korszerűsítik, felgyorsítják.


A túlnyomás nélkül üzemelő földalatti csővezetékek elemei alkalmasak csapadékvíz, házi- vagy ipari szennyvízelvezető-rendszerek kialakítására, amennyiben a szennyvizek kémiai összetétele a betoncsövek, illetve a tömítések (gumigyűrű) anyagát nem károsító kémhatásúak. A szilárdulása azonban az első napokban nagyon gyors, és utána fokozatosan lassul. Nagy betonozási gyakorlat nélkül én nem kockáztatnék. Legyen több ember, rendeljenek mixer betont.


Tüzép telepünk Vasvár, Szombathely, Kőszeg és Sárvár területén építőanyagok, szigetelőanyagok és tüzelőanyagok széles választékával, kiváló termékekkel várja az Ön megrendelését is!

Akna falazat anyaga: Zsaluzott monolit beton , vagy cm- es zsalukó vasalással és beton kiöntéssel, esetleg elóre gyártott beton aknaelemekból, melynek belmérete megegyezik, az itt elóírtakkal. Lejáróhágcsó: Terv szerinti kiosztással Øbetonacél, vagy elóre gyártott akna hágcsó. Termékeink: elemes beton vízóra akna , kémény fedlap. Kérjen ingyenes árajánlatot most! POLYDUCT műanyag kiemelhető szerelvényű vízóra akna.


BETONOZÁS NÉLKÜL TELEPÍTHETŐ! A gravitációs üzemmódú – atmoszferikus nyomáson üzemelő – föld. Minden PRO műanyag aknacsalád úgy van kialakítva, hogy az összes járatos öntvény, vagy beton fedél kerettel szerelhető legyen és a fedlapok előírás szerinti.


A HYDROTEC MÉLYÉPKER KFT. Az esővíz és szennyvíz átemelő akna felépítési ábrája. Szerelésre kész, extrabordázott, PP szerkezeti anyagú műanyagakna talajba való beépítésre aknaszivattyú-telepként. Teljes csövezéssel és csővezetékekkel az adott szivattyúhoz. Alakváltozással szembeni jó.


Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! A Duna-Dráva Cement Kft.


Az általános transzportbeton-fajtákon kívül betonüzemeinkben lehetőség van egyedi betonok elkészítésére is, melyek például az alábbiak lehetnek: Különleges betonfajták:Szűrőbetonok, lőttbetonok, vízalatti betonok, iparipadló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések