2020. február 27., csütörtök

Puzzle ragasztó

Puzzle ragasztó

Ezt a speciális, folyékony ragasztót a közvetlenül a puzzle képes felén kell egyenletesen eloszlatni a szivacs segítségével. This feature is not available right now. Please try again later. Az esetleges nem kívánt ragasztó, száradás előtt, nedves szivaccsal eltávolítható.


A Ravensburger Conserver ragasztó száradás után, átlátszó és észrevétlen marad. Egy órát hagyjuk száradni! Majd a ragasztót a puzzle egész felületén egyenletesen elkenjük. Ehhez kartont, keményebb papírt, ecsetet vagy más hasonló eszközt használjon.


Nincs ragasztó, nincs probléma. Ezek az öntapadós lapok kiválóak kirakósai egy darabban történő megőrzésére, problémás ragasztó használata és a kirakós megrongálása nélkül. Fotókollázs alkotója. Személyre szabott ajándékok ötletek.


Puzzle ragasztó

Gyakran szembesülünk azzal, hogy nehéz megtalálni a megfelelő ajándékot szeretteinknek. Szeretnénk a legjobb aj. Használat: Az asztal vagy a puzzle , Társasjáték webáruház! A kész képek mozgatása, tárolása azonban már sokaknak fejtörést okoz.


Egy-egy csodás kép megalkotása után ki ne szeretné. Az alkalmazásáról bővebben itt olvashat. Puzzle ragasztó és konzerváló folyadék.


Puzzle ragasztó

KreativKid Blog) Amikor végre sikerült kirakni egy újabb puzzle -t, adott a feladat, hogy falra kerüljön. Persze csak akkor ha van még szabad falfelület. Nagyban megkönnyíti a felrakást, ha egy egybefüggő kartonlapként kezelhetjük a kirakott képet. A ragasztót az elkészült puzzle színes oldalára kell. A látását már régóta ragadta.


Mona Lisa puzzle ragasztó és konzerváló folyadék, ml. Ez segít a különleges ragasztóval, amely a papírtálcára rögzíti a tárcsákat. A vele összeragasztot kirakósok könnyedén mozgathatók, eltehetők vagy felakaszthatók, miközben a védőréteg megvédi őket a szennyeződésektől. A Raversburger 200ml-es nagy puzzle ragasztó -konzerváló ideális anyag az elkészült képek fixálására. A folyékony ragasztót a puzzle képes felére kell önteni, majd a kupak alatti szivaccsal egyenletesen elkenni.


Felhasználható a Starline, Relife, Silhouette és minden. A termék bruttó tömege körülbelül gr. Kirakott puzzle -jét tartósan ki szeretné állítani, vagy bekeretezve a falra szeretné akasztani?


Akkor minden bizonnyal jól jöhet ez a ragasztó. Folyékony, víz alapú, így a kezelése rendkívül egyszerű. A Tubusos puzzle ragasztó minden kirakóshoz használható. Ha kiraktad a képet, akkor kend a puzzle felületére a folyadékot, ami összetapasztja és védőréteggel vonja be. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Puzzle ragasztó

Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Hozza létre saját, ideális faldekorációját kedvenc képeivel ennek a ragasztónak a segítségével! Válasz a stílusodnak megfelelő puzzle -t.


A Puuzle ragasztót megnyomva a szivacsfejjel át kell kenni a puuzle felületét és száradás után nem fog szétesni. A puzzle -t helyezze egyenes és szilárd felületre, nyomja. Az ár darabra vonatkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések