2020. február 6., csütörtök

Polisztirol stukkó

Beltéri és kültéri polisztirol díszléc, dekoráció, díszítőelem, stukkó webáruház! Homlokzatdíszek, stukkók nagy választékban! Jelenleg az alábbi termékek gyártása van folyamatosan: beltéri holker díszléc, beltéri mennyezeti és oldalfali díszléc, rejtett világítás díszléc, homlokzati stukkó ablakköré, homlokzati osztópárkány, homlokzati ereszpárkány, polisztirol oszlop, oszlopfő, kváder és zárókő, ékkő.


A meglévő díszeket egyedi. Apró különbség, ám annál fontosabb, hiszen a.

A stukkók extrudált polisztirolból, azaz XPS polisztirol anyagból készülnek. Az anyag fő jellemzője, a zárt cellaszerkezet, ezáltal vízfelvétele szinte egyenlő a nullával, így bátran alkalmazható kültérre, fürdőszobában és konyhában is. Díszléc, oszlop, rozetta, stukkó , konzol és még sok más termékeink közül választhat! Szeretne egyedi, dekoratív, modern és igényes díszítést?


Akkor jó helyen jár! Kültérre és beltérre egyaránt alkalmazzák, praktikussága és szépsége. Nyomjon polisztirol stukkó ragasztót a fali díszléc hátoldalára és mindkét végére.


A díszlécet ragassza fel a fal vagy a mennyezet felületére.

Ragasztózza be a következő polisztirol oldalfali díszléc, mennyezeti díszléc hátoldalát és illesze a már felragasztott stukkóhoz. Az elemek illesztésénél kibuggyanó. Fali és Mennyezeti díszléc - stukkó.


Jöjjön el hozzánk és válogasson Budapest legszélesebb stukkó kínálatából! Gipszstukkó, rozetta, polisztirol ? Az esztétikai élményen túl praktikus funkciókat is betöltenek. DekoStar = polisztirol stukkó , hungarocell díszléc, oszlop, rozetta, Led világítástechnika kültérre és beltérre egyaránt! Minőségi díszburkolat és polisztirol stukkó gyártása, kiszállítása, beépítése országosan - garanciával! Válasszon egy jól megtervezett, belltér dekoráló rendszert!


Bluedecor minden polisztirol szegőléctípushoz készít sima íves sarokelemet és egyes típusokhoz sima és díszes íves sarokelemet is. A Bovelacci olasz polisztirol gyártó cég csakis első osztályú, fehér színű stukkókat gyárt méteres és méteres szálhosszban. Bovelacci polisztirol díszléc webáruház stukkó , rozetta, oszlop A lakberendezés, lakásdíszítés fontos kellékei a polisztirol díszlécek. A Dema Design Masters Kft. Családi vállalkozásként több mint éve foglalkozunk gipsz stukkó elemek gyártásával, tervezésével és szerelésével, valamint ehhez szorosan kapcsolódó klasszikus és funkcionális gipszkarton felületek kialakításával.


Ha Ön festő, vagy kivitelező, és a polisztirol dekorációs elemek, polisztirol díszlécek, polisztirol stukkó beépítését csak szükséges rossznak tekinti, akkor meg fog lepődni! Megmutatjuk, hogyan teheti nyereségessé a dekorálást! Legyen a stukkó gipszből, esetleg műkőből, vagy a manapság divatos polisztirolból, minden díszt stukkónak nevezünk.

A Marbet polisztirol rozetta kiváló beltéri, mennyezeti kiegészítője a Marbet polisztirol stukkó és díszléc termékeknek. A rozetta lehet dísz a csillár (vagy egyéb világítótest) alá, vagy önálló dísz az oldalfal dekorálására. A polisztirol (hungarocell) stukkó előnyei: A gipsz díszekkel megegyező minőségben. Az R-28-as rozettát pedig kifejezetten spot lámpák díszítésére ajánljuk.


Az épületszobrászati gipsz díszítőelemek kivitelezése mellett elindítottuk a kül- és beltéri polisztirol épület díszítőelemek gyártását, forgalmazását, valamint egyedileg elképzelt ornamentikás elemek, feliratok, oszlopok, készítését igény szerint helyezését. DEKOSTAR épületdíszek - kültéri és beltéri stukkók gyártása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések