2020. február 5., szerda

Vaskereskedés győr

Vaskereskedés - Hirdetés $$ MŰKER Kft. Győr Tábor utca 14. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok?


Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Ér Erdőkertes, Martonvásár, Siófok, Székesfehérvár. A Szolnok városi vas és fém kereskedelem egyik meghatározó egysége vagyunk. Cégünk magántulajdonban van, versenyképes, kedvező piaci pozíciókkal és pénzügyi stabilitással rendelkezik. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél.


Méretre szabott szolgáltatások. A DUTRADE Acéltermékfeldolgozó és Kereskedelmi Zrt. ISD DUNAFERR Csoport tagja. Az üzletekben jól felkészült, készséges munkatársaink állnak vásárlóink, ügyfeleink rendelkezésére.


Kíváncsi egy telefonszám tulajdonosára? Telefonszám kereséshez adja meg a körzetszámot és a telefonszámot. Tisztelt Partnereink!


Cégünk a FÉMKER Fémkereskedelmi és Másodlagos Anyagokat Hasznosító Kft. Alaptevékenysége a hulladékok, ipari alapanyagok, elsősorban különféle összetételű és minőségű színesfém, vas hulladékok, ipari másodnyersanyagok, kohászati alapanyagok, átvétele, előkezelése, vevő igénye szerinti feldolgozása, hasznosítása. Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak.


Szatmári Épületgépészeti és Fürdőszoba Szaküzletlánc. Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Ft…Bővebben Hansgrohe Logis mosdócsaptelep automata leeresztővel Ár: 18.


Ft Termékjellemzők tartalmazza…Bővebben Tracon asztali LED lámpa. Nyitva tartások BENET VASKERESKEDÉS cégtől Pozsonyi út 56. Munkatársakat keresünk. Lakatost, és C kat. Betonacél, hegesztett síkháló, zártszelvény, acéllemez, cső, szeg, drót, drótháló és egyéb kapcsolódó illetve kiegészítő termékek.


Iratkozzon fel díjmentesen heti barkácstippjeire és bővítse szakismereteit hétről hétre. Körmenden létesítettünk új gyártócsarnokot a Nyugat-Magyarországi régió kiszolgálására. Az Euronorm Group Builder Kft.


Gépi földmunka Veszprém megye Mixerbeton rendelés Budapest - ÁSZ-MIX Kft. Kezdetben villamos szereléssel, villanymotor tekercseléssel és villamos anyagok kereskedésével foglalkozott. Köszöntjük oldalunkon!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk szerződést kötött a Trans-o-Flex futárszolgálattal, így partnereinknek a minimális kiszállítási értéket el nem érő, vagy sürgős rendelések esetén, saját költségükön lehetőségük van futárszolgálatos szállítás igénybevételére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések