2020. február 28., péntek

Tanítható kapunyitó távirányító

Ezen az oldalon megtalálja az összes általunk forgalmazott távkapcsolót. Kérem csak a korábbi távkapcsolóval teljesen megegyező típust vásárolja meg! Ahol lehetőség van cserére, ott jelezzük a termék leírásánál, ezt kérem minden. Univerzális, tanítható távirányítók.


Tanítható , kisméretű, modern!

Kapu távirányító másolás hétvégén is? Természetesen a válaszunk igen. A hétvégi szombat vasárnapi nyitvatartást azért találtuk ki hogy aki hétköznap dolgozik vagy este óráig nem érne ide annak is opciói legyenek a távnyitó másolásra. Bár üzletünk hétfőtől péntekig reggel órától este óráig nyitva tart ez nem jelenti azt, hogy valaki.


Beállításához minimum db működő távirányítóra van szükség! Röviden villanó zöld LEDes. Távvezérlő vásárlás akciós áron gyorsan itt!


Távirányítók és távkapcsolók több, mint 800.

Kedves ügyfeleink, kormányrendelet értelmében üzleteink a nyitvatartási napokon 15. MHz Kérjük olvassa el figyelmesen a. Ha a kapu távirányítón nincs felirat, akkor meg kell próbálni beazonosítani a kapu működtető automatika gyártóját, ez így sok esetben működik, de néha a kapunyitó automatika és a kapu távirányító nem kompatibilisek egymással. Ha nincs felirat a motoron (típus, gyártmány), akkor le kell venni a motor burkolatát és be. Elnézését kérjük, de ismeretlen hiba történt a rendszerben. Kérjük töltse újra az oldalt, vagy próbálkozzon később.


A távirányító alapállapotban (szállítási állapotban) nem tartalmaz kódot. Bár az univerzális távirányító készülékek széles spektrumát képes vezérelni, egyetlen darab még nem feltétlenül alkalmas arra, hogy televízió mellett és klímát is irányítsa, vagy vezérelje a lakás világítását és a garázskaput is, így érdemes alaposan körülnézni a funkciók között, illetve a teljes. Végy az ebayról kici, kínyai, ócó tanítható távirányítót, és nincs több gondod. Illetve annyi lehet azért, hogy nem mindegyik hajlandó megtanulni minden kódot, szval lehet, hogy két-három félét ki kell majd próbálnod. Showing all result.


Ditec ZENkapunyitó távirányító fekete színben Elemet tartalmazza! Proteco Kapunyitó Proteco elektromos kapunyitók,. MHz -es fix kódos rendszerekhez használható ! Kapunyitó távirányító , Ugró és fix kódolás 4és 8TechnoRound csatornás tanítható kapu távirányító : pin. Superior 1in– 2in– 4in- Superior Electronics PreviousNext: pin.


Fixkódos, univerzális fém kapunyitó távirányító , Fixkódos, univerzális távirányító fém ház garázskapuk, elektromos kapuk stb vezérlésére 4Mhz-es rendszerekhez használható programozható gomb elemcserekor a beprogramozott kód nem törlődik tápellátás: LR 23A (V) elem, merkador.

Ugrókódos és fix kódos távirányító és rádióvevő széles választéka. Kiváló minőségű műanyagházas, tanítható kapunyitó távirányító. Könnyedén és egyszerűen betanítható a már meglévő működő távirányítónkkal.


Akár más, 433MHz-en működő távirányítású egység is vezérelhető vele, úgymint riasztók, távirányítós lámpák, konnektorok, egyéb rádióvezérlésű. Jane-V multifrekvenciás tanítható kapu távirányító.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések