2020. február 18., kedd

Solflex tetőfólia

SZÖVÖTT TETŐFÓLIA , PÁRAZÁR. SOLFEX energy systems Heat Pumps. Our dedicated Air Source Heat Pump technical sales team is available to offer you a professional and dedicated service with a solid and reliable supply chain together with. Használatával nagymértékben nő a lakótér komfortossága.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

A padlófűtés során a hőátadás nem csak a fűtendő tér felé történik, hanem ellenkező irányba is. Rögzítése egyszerű, gyorsan kivitelezhető. A fóliát a szarufák. Solflex Lélegző, Páraáter.


A tűzgátló anyag önkioltó tulajdonsága következtében megakadályozza az égést. A részletes adatokért kérjük lépjen be. SOLFLEX lélegző - páraáteresztő tetőfólia.

Papírhordozós öntapadó a. EUROFOL páraáteresztő tetőfólia x m. Kétszeresen átszellőztetett szerkezetekben, nedvesség és porhó elleni védelemként alkalmazható alátétréteg, a fólia és a hőszigetelés közötti átszellőztetéssel. Tetőfólia és tartozékok. Hőszigetelt szerkezetek belső oldali párazáró rétegeként. Kiváló párazáró képességének köszönhetően a fólia télen megvédi a tetőteret a kihűléstől, visszaveri a hősugarakat a fűtött térbe. Három vagy négyrétegű a fólia.


PE légbuborékos tetőfólia , metalizált hővisszaverő felülettel. Belső párazáró fólia. Szolgáltatásaink Fuvar vállalás Impregnálás Vegyszerezés. Tisztelt Ügyfeleink!


A légbuborékok miatt az anyag rugalmas, csillapítja a kopogó hangokat és vastagságához képest jó hőszigetelő. Padlófűtés alá kerülő hővisszaverő fólia. Anyaga: Metalizált hővisszaverő légpárnás PE fólia.


Tekintse meg kínálatunkat! Miért pont minket válasszon?

Olvassa el cikkünket! Nyáron megvédi a tetőteret a túlzott felmelegedéstől, és mindazon. A hőszigetelés belső oldalán levő párazáró réteg hézagmentes kialakítására szolgál.


Az öntapadó hőtükrös ragasztószalag párazárása a fóliával egyenértékű. Rendeltetése: Nyári hővédelmet igénylő épületszerkezetekhez, elsősorban a tetőterek beépítésekhez a túlzott felmelegedés elkerülésére, a porhó, a por, a visszatorlódó csapadékvíz tetőtérbe való bejutásának megakadályozására. Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (sütiket) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de n. Dörken tetőfólia kereskedés, Dörken páraáteresztő fólia, Dörken fólia, Dörken tetőfólia , Dörken párazáró fólia, Dörken szélzáró fólia, Dörken hőtükrös fólia, párazárás, tetőtérbeépítés, Linkek. Ha többet szeretne megt.


Kecskemét, Dobó István krt. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Reflex ALU-PZ szöveterősített hőtükör fólia (tél) 60m2. Nincs raktáron INNOVATÍV TERMÉK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések