2020. február 26., szerda

Portréfestés árak

A4-es és A3-as) portréfestmény készítését vállalom. A festmény alapozott farost lapra készül, olaj, vagy akril festékkel. Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, mivel ettől eltérő, tetszőleges méretben is el lehet készíteni a képeket, lépjen kapcsolatba velem! A képek kérhetők kerettel vagy anélkül , de a pasztell képeket mindenképpen üveg mögé kell tenni, ezért postai szállítás esetén rendkívül törékenyek, ezért itt ajánlott keret nélkül kérni.


Pasztellportré árak : Természetesen el lehet térni az árlistában megadott méretektől. A pasztell technika sajátosságai miatt nagyon kicsi méretben nem célszerű arcot ábrázolni.

A portréfestés árak a portré részletességétől is függ. Alapesetben a következő árakkal dolgozunk: 30×centiméteres (A3-as) egy arcot ábrázoló portré 25. A portréról alanyi adó mentes számlát állítunk ki, melyen a portréfestés ára áfa nélkül kerül kiszámlázásra.


A feltüntetett festmény árak tartalmazzák az. Igen nagy örömet lehet vele szerezni. A festett vagy rajzolt portré valóban egyedi, szívhezszóló és generációkon át megőrzött ajándék, amivel meglephetjük szeretteinket.


Browse A Range Of Quality Rak Products Now! Például szén porté rajz amin személy szerepel egy Améretű papíron : 16. Amennyiben 2-nél több személy együttes portré rajzát szeretnéd kérni, úgy egyedi árat adunk neked!

E mellett persze fontos, hogy egy festményen az ecsetvonások kiemelik a portré alanyának szépségét, az apróbb hibák eltűnnek és végeredményben a kép lélegzetelállító élményt nyújt a nézőnek. A kézzel festett egyedi olajfestmények több száz évig fennmaradnak és minél régebbiek annál többet érnek! Rendeljen egyedi ajándékot! Minden elképzelés megvalósítható! Portréfestés fényképről!


Annak ellenére, hogy általában kutyát, cicát vagy lovat rajzolok, bármilyen állatod is legyen, én szívesen lerajzolom, lefestem. Megvásárolható alkotások: A hálószobák meghitt szegletének ékes díszének ajánljuk elkészült akt témájú képeink választékát. A fotó ábrázolhatja a családját, barátait, kedvenc kutyáját, cicáját, egy életképet, csendéletet, motort, autót, aktot vagy akár egy szívéhez nőtt tájat.


Saját kevence legyen az kutya, cica vagy ló, portréjára tekintve, minden alkalommal melegség fogja átjárni a szívedet. Várom érdeklődésüket az eladó, készleten lévő festményekkel, és az esetleges képek megrendelésével kapcsolatosan! Gondolatok a portréfestésről. Ha egy igazán értékes egyedi ajándékot szeretne ajándékozni családtagjainak vagy barátainak, egy portré készítése a lehető legjobb választás lehet.


Az oldal feltöltés alatt! A portrékarikatúra rajzolás, készítés elengedhetetlen alapja a portréfestés és rajzolás nagy gyakorlata. Grafikai alapok és gyakorlat nélkül nem hiszem, hogy lehet valaki jó portrékarikatúra rajzoló. Az árak nem mérvadók.


Kapcsolat Online festőkurzusok Galéria Melyik videóval kezdjem? Elkészült képek Ajándékutalvány Árak és kézbesítés Kattints ide a szövegre az Árak és kézbesítési opciók.

Festményeim… Simon M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések