2018. június 29., péntek

Porotherm tégla méretek

Order by 5:15pm and get it tomorrow. U-zsalu elem vasbeton koszorúhoz, falazatban lévő pillérekhez, monolit vasbeton áthidalókhoz. Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb bordaszerkezettel rendelkeznek. Tégla ár és árlista letöltése.


Gondoljon a jövőre amikor téglát (falazóelemet) választ.

Hőszigetelő és energiatakarékos téglák, igényes falakhoz. EPS szigeteléssel már kiváló hőszigetelő képességű homlokzatot építhet családi házához. Porotherm tégla akció! Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! A Thermo téglák esetében a csúcskategóriás hőszigetelő képességet a tégla üregeibe töltött kőzetgyapot szigetelő anyag biztosítja.


A Klíma termékcsalád kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságát új üregkép kialakításával értük el. A POROTHERM falazó blokkok az egyik legelterjedtebben használt tégla elemcsalád tagjai.

Nagy üregtartalmú, jó hőszigetelő képességű termékek. A POROTON kézi falazóelem polisztirolgyöngy adagolással készül. Elemei egyedülálló hőszigetelő képességgel és egyben a tégla minden előnyével rendelkeznek.


Kérjük adja meg egyesével a falak méreteit a kalkuláció elkezdéséhez. Termék, Méret, Ár, Tömeg, Anyagszükséglet, Rakatnorma, Habarcsigény. Bruttó árakat tartalmaz. A tégla – a magyar éghajlati viszonyok mellett.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Putnoki kisméretű tömör tégla Nagyszilárdságú kisméretû (25x12xcm) tömör tégla , kéménynek, pillérnek alkalmas, vakolva idõjárásálló. Mennyiség függvényében ingyenes házhozszállítási lehetőség - kérjük érdeklődjön a részletekről.


Fehér ház - akciós árak komplett építési rendszer vásárlása esetén. Hanggátló tégla raktákészletünk folyamatosan változik, javasoljuk jelezze igényét, hogy még POROTHERM AKCIÓNK keretében ki tudjuk szolgálni! Profizmus, komplett szolgáltatás Komplett szolgáltatást, nagy kínálatot nyújtunk így egy kézből rendelheti meg építőanyagát, burkolatait és egyéb szaniter termékekekt is ez által IDŐT és PÉNZT SPÓROL. Ha Solymáron nincsen készleten,.


Ytong tégla Székesfehérvár. Ha Ön nagyobb tételben vásárol téglát , akkor kedvezményes raklapos árat.

Külső teherhordó falazatnak. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! Kategória kiválasztása. Az építőanyagok forrása. A PTH Profi és PTH T téglák hővezetési tényezője DRYFIX ragasztó alkalmazásával, normál vakolattal került kiszámolásra.


Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés, oldalfalra rögzítés, vagy akár állvány talajhoz rögzítése. A fischer dübelek az építőanyagok széles skálájában jól alkalmazhatók, mint például tégla , beton, gipszkarton stb. A Leier előregyártott födémrendszereivel időt és ezáltal pénzt is spórolhat építkezése során.


Az előre gyártott beton, vasbeton vagy feszített beton szerkezeteket telepített üzemben vagy építési helyszínen állítják elő, a beton megszilárdulása után állítják be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések