2018. június 20., szerda

Műgyantás lábazati vakolat

A REVCO Gránit és Mini Gránit vakolatok alkalmasak régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint lábazatok és kerítések, homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására. A Szigetelő Áruház széles termékkörének oszlopos tagjaként tartjuk számon a REVCO termékeket. A REVCO termékek megoldást nyújtanak szigetelésre, vakolásra, festésre, lazúrozásra. A műgyantás vakolatokat régi és új épületek külső és belső borítására alkalmazzuk dekoratív felületkezelésre. Beltérben lépcsőházak, termek, nappalik díszítő vakolására használjuk.


Manapság igen elterjedtek az építészetben.

Ellenállnak az UV-fénynek, az időjárás viszontagságait is jól. Kellő alapozás esetén a műgyantás vakolat optimálisan tapa a kicsapódó sók nem feszítik fel a vakolatot. Ezen kívül elévülhetetlen erénye a műgyantás lábazati vakolatoknak, hogy nagyon tartósak, extrém körülmények között is víz és fagyállóak.


Tudni kell róluk, hogy lassabban kötnek, mint az egyéb vakolatok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Hőszigetelőrendszerek, vakolatok, festékek, barkácsáruk kis és nagykereskedelme.


Folyamatos akciók gyári árak alatt. Lábazati hőszigetelés és burkolatok ( műgyantás vakolat , delap burkolólapok).

Gyárilag előkevert, bordós-fekete színű, ásványi őrlemény alapú lábazati vakolat , diszperziós kötőanyaggal. A vakolat tulajdonságait számos hozzáadott kémiai adalékok javítják, amelyeknek köszönhetően az anyagot a könnyebb feldolgozhatóság és a jelentősen megnövelt élettartam jellemzi. Milyen alapra vihető fel a színes lábazati vakolat ? Régi tévhit, ha a vizes, nedves vagy netalántán salétromos lábazatra felvisszük a színes lábazati vakolatot - hiszen az erős anyag - akkor ezen hibákat eltakarja.


ALAPOZÁS: Kizárólag a GROUND FIX. Lábazati Gyöngyvakolat A házak lábazati vakolásáról sem szabad megfeledkezni. A dekoratív vakolóanyagok nem csak esztétikai, hanem védőrétegként is funkcionálnak, ilyen a gyöngykavicsos lábazati vakolat kialakítása is. HŐ-SZIG-ÁR Műgyantás vakolat lábazatra anyagszükséglet: kb.


A díszítővakolat tartós, rugalmas, színtartó felületet képez az épületek lábazati részein. Olcsó ár,gyors kiszállítás. Lábazati vakolat 5mm szemcsenagyságban, színben rendelhető. Sakret homlokzati vakolat KH-K (kapart) műgyantavakolat - kg: Sakret kültéri homlokzati vakolat kiváló színtartó képességű bevonat mm, mm és mm-es szemcsenagyságban. A homlokzati vakolat struktúrájában választható dörzsölt, illetve kapart jelleggel.


Jelölése vásárlásánál KH-K (Kapart), vagyis szemcsemérete. Poli-farbe Lábazati Díszvakolat vélemények. Poli-Farbe lábazati vakolat színben: Gergely-Hegy, Három-Kõ, Írott-Kõ, Istállós-Kõ, Kerek-Hegy, Király-Kõ, Köris-Hegy, Õr-Kõ.


A CreativTop egy felhasználásra kész, szilikongyanta erősítésű modellező vakolat , melynek szemcseösszetétele és hosszú nyitott ideje szinte korlátlan szabadságot biztosít. A különböző textúrák azonos színek mellett is eltérő megjelenést adnak a homlokzati felületeknek.

Vakolatok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Mivel nem használnak fedő színanyagokat, a vakolat átlátszóra szárad. Gyakran nevezik mozaikvakolatnak, ill. Mivel igen robusztus hatásúak, igen jól alkalmazhatók lábazati szakaszok, ill. BAU-FEST - lábazati dekorvakolat (18) - 15kg Leírás Készre kevert, akril műgyanta, diszperziós felületképző vakolat márvány alapanyagból, kül- és beltéri falfelületek, valamint homlokzati hőszigetelések díszítő fedővakolására.


Válasszon az alábbi márkák közül!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések