2018. június 7., csütörtök

Drótháló

Elválasztana, bekerítene vagy akár megvédené értékeit, erre kínál Önnek megoldást a DRÓTHÁLÓ Kft. Miért a P-tech Vadhálót válasszák? Rendelkezik minden olyan tulajdonsággal amivel egy minőségi Vadhálónak rendelkeznie kell!


KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON ! A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON.

AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ , BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK. Tisztelt Érdeklődő! A nagymértékű árfolyamváltozás miatt az árakat nem minden terméknél tudjuk tartani. Megértésüket köszönjük.


Horganyzott rostaszövet. Magasság (mm) Szemméret (mm) Huzal (mm) Kis.

Köszönjük, hogy felkereste cégünk honlapját. Reméljük, hogy nagyon sok hasznos információt sikerül megosztani Önökkel az általunk gyártott, illetve forgalmazott termékekről. Drótfonatok, ponthegesztett hálók, táblás kerítés elemek, huzaltermékek kelet-magyarországi gyártója. Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések építésére és mezőgazdasági célokra. Ránézésre a vastagságot és lyukosztást figyelembe véve minimális az eltérés, de ha a felhasznált huzal mennyiségét kg-ban számítjuk akár -os is lehet az eltérés.


Minden jog fenntartva Drótháló Kft. A weboldalon található képek, információk mind a Drótháló Kft. Engedély nélküli felhasználásuk jogi következményeket vonhat maga után. JSN Glamo is designed by JoomlaSh.


A P-tech Drótháló minősége magasan a hagyományos vadhálók felett van és megközelíti a minőségi vadháló típusok színvonalát,de árfekvése kifejezetten versenyképes! A horganyzott fonat az egyik legrégibb kerítéstípus, amelyet alkalmaztak az emberek. Az általunk forgalmazott Agritex vadháló különösen nagy szakítószilárdságú, vastag horganyozott drótból készült, jól tűri az időjárás viszontagságait és a domborzati egyenlőtlenségeket. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Drótháló - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Kalitka drótháló kalitka rács - Első osztályú drótból gyártott, ponthegesztett, galvanizált fémháló, nagy ellenálló képességű, és tartós.

Hazánk nemzetközi összehasonlításban kerítős nemzetnek számít: szeretjük elszeparálni magunkat a külvilágtól. Céljától függően határozzuk meg az alapanyagát, méreteit és az építési módot is. A legáltalánosabb alapanyag a drótháló , illetve manapság a fém kerítéspanel, mely gyors szerelhetőségével és esztétikus megjelenésével hamar közkedveltté vált.


Drótkerítés, kerítésdrót, huzal, drótháló , kerítésháló, kerítés, vad kerítés, kerítésrendszer, drót, túskésdrót, vadháló, műanyagozott. A standard csomagolás m vagy m tekercsek, kis szemek kivételével amelyek m csomagolásban kaphatók. A drótkerítés végei fóliába vannak csomagolva. Ezeket a szöveteket a jó tulajdonságaik miatt az építőiparban, mezőgazdaságokban, családi házak, állatok elkerítéséhez valamint forgó gépek védelmezésére használják.


A óriásszöveteket az erdők és a. Magas eleganciával, esztétikával és hosszú élettartammal rendelkeznek. Többnyire kertek, parkok, nyilvános helyek, sportarénák elkerítéséhez. A ponthegesztett tekercses kerítéseket méteres csomagolásban lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések