2018. június 28., csütörtök

Gránit fejkövek

Gránit katalógus képek. Garantált minőségben és megfizethető áron, Tekintse meg referencia munkáinkat! Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.


Minden ami gránit , mészkő, műkő és márvány. Márvány, gránit , mészkő síremlékek, sírkövek és kiegészítő kellékek óriási szín és formaválasztékban egyedi igény szerinti kivitelezéssel.

Miért gránit vagy kvarcit? A gránit és kvarcit munkalapok és bútorlapok fényűző megjelenést kölcsönöznek a lakásnak. Alapanyagokat Olaszországból importáljuk, ahol a helyi kőzetek mellett afrikai, brazíliai, indiai, svéd gránitot, márványt mészkövet forgalmaznak.


Fejkövek Urna gránit sírk ő. Kő-fém lámpák Lemez lámpák Nehéz lemez lámpák. Természetes kövekből és műkőből készítjük. A belsőépítészethez kapcsolódó egyedi igényeket is kielégítjük gránitból.


A képekre klikkelve megtekintheti katalógusunkat.

Sírkőformák és fejkövek. Egyedi síremlékek és fejkövek Cégünk vállalja a normál méretű és kialakítású síremlékeken túl az egyedi igények szerinti síremlékek legyártását és kivitelezését. Nézze végig a rendelkezésre álló mintákat! Amennyiben valamelyik megtetszik, akkor.


Modern automata gépekkel készítünk sírköveket, ablakkönyöklőket, konyhapultokat, fürdőszoba pultokat, asztallapokat, kandallópárkányokat a megrendelők igényei szerint. Cégünk első sorban kegyeleti célokra készít gránit anyagból sírköveket, síremlékeket, kriptasírokat. Első generációs kőfaragóként több mint éves szakmai tapasztalattal, precízitással, készséggel vállalom szerettei síremlékének rendbe tételét, új síremlék felállítását. Munkánkkal a végső tisztelet. Zöldes fekete és szürkés fekete gránitból kombinált, egyedi síremlék, sarokra állított fejkővel, mely egy nagyobb tömb és egy gránit oszlop egyvelegéből áll, felső összekötő párkány elemmel, gránit díszítő szegéllyel.


A sírkövet bármilyen. A hatalmas súlyú ( gránit , márvány, mészkő, műkő) síremlékek szállítása, mozgatása és beépítése több emberes (sokszor darus kocsit igénylő) feladat. Ft -tól Bruttó áron, ebbe már egy gránit váza is benne van!


Bővebb információ a telephelyünkön ! A képen látható gránit urnasírok pedig már: 121. Sírfeliratok, sírkő, síremlék, sírkövek, síremlékek garantált minőségben, megfizethető áron! Dolgozunk műkőből, mészkőből, gránitból, márványból.


Felhasználunk kínai köveket, de többségben a jobb minőségű, Olaszországból behozott köveket részesítjük előnyben. Tesszük mindezt jó minőségben, versenyképes árakon.

Termékeink egyedi igények alapján készülnek. A gránit , műkő és márvány alapanyagokból a hozzáértő kezeknek köszönhetően egyaránt igényes végeredmény születhet. Zalaegerszeg Kazinczy tér 6. Műkő és gránit feldolgozás éves tapasztalattal, megbízható, remek minőségű műkő, gránit és márvány anyagokkal.


Megbízóim sokféle anyag és forma közül választhatnak, ha elhunyt hozzátartozójuk tiszteletére szeretnének méltó emléket állítani. Kérem tekintse meg munkáimat a TELJESSÉG IGÉNYE nélkül, így biztos lehet abban, hogy a rám bízott feladatott megfelelő szakértelemmel és gondossággal végzem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések