2018. június 6., szerda

Kenhető kátrány

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


PEAKSTON Flexafol egykomponensű, oldószermentes, repedésáthidaló, varratmentes kenhető szigetelés. A termék beltérben, normál vizes helyiségek, pl. Kenhető vízszigetelések akció! WC-k toalettek szigetelésére használható padló- és falfelületen egyaránt. Felülete közvetlen kerámiaburkolattal burkolható.


A BORNIT-S kenhető és szórható, hidegen feldolgozható, oldószertartalmú, folyékony, töltőanyagmentes, bitumen-bázisú bevonóanyag. Felhasználási terület. Beton, tégla és habarcs. A Tető-Plusz Tetőszigetelő és Kivitelező Kft.


Trunk Tamás tulajdonos. Rothoblaas ecsettel felvihető folyékony bitumen faszerkezetekhez Faszerkezetek egykomponensűű vízszigetelő anyaga. A kívánt helyen ecsettel 2-rétegben tökéletes vízzárás érhető el. Födémgerendák VB koszorúba futtatott végeinek kezelésére is alkalmas. Minden olyan helyen alkalmazható, ahol hagyományos vízszigetelés problémás, vagy összetett szabálytalan.


VITEX Használati útmutató Az Ön szenvedélye a miénk is. SCROLIQ A könnyen kenhető kátrány vaddisznó vadászatához. Most vettem át a rendelt terméket, és nagyon elégedett vagyok! Gyors, korrekt ügyintézés, maximális segítőkészség! Külön köszönetemet kérem tolmácsolják a futárnak (Dunaújváros Városházára szállított), hogy ilyen türelmes volt és flottul intézte az ügyemet.


POLYGLASS IDROPLAST - bitumenes kenhető vízszigetelés (5kg) Leírás: A folyékony halmazállapotú, elasztomer-bitumenes, vízbázisú szigetelőanyagot rendszerint ott alkalmazzák, ahol a bitumenes lemezzel nem megoldható a vízszigetelés. Sikalastic-5kenhető tető vízszigetelés. Egykomponensű, kenhető tetőszigetelő bevonat, mely mesteri szintű, házilagos kivitelezést tesz lehetővé. Egy teljes tetőfelújítás vagy kisebb tetőfelületek javítása is elvégezhető kivitelező nélkül.


Alkalmazható bitumen, beton, tégla, fém, cserép, vagy kerámia felületen is. Kiváló tapadású erős, rugalmas öntapadó ragasztószalag hegesztés nélkül beépíthető bitumenlemezek egymáshoz rögzítésére. KEMIKÁL Építőanyagipari Zrt. Folyékony fólia A folyékony fólia alapvetően vizes bázisú termék, egykomponensű és jellemzően oldószermentes. Rugalmasan reagáló felület, valamint víz- és párazáró képesség jellemzi, kitűnően alkalmas hézag és résmentes felület készítésére.


A köznyelv gyakran keveri a bitumenes készítményekkel, pedig esetében nem erről van szó. A kátrány olyan szerves anyagok lepárlásával képződik, mint amilyen a fa, a tőzeg, a kőszén, vagy a barnaszén. A ragadós, kellemetlen szagú anyag jobb tapadóképességgel rendelkezik, mint a bitumen, ám ezért.


Az ACRIFLEX WINTER két kom­ponensű UV álló ken­hető e­lasz­to­mer szi­getelés, a WATSTOP három komponensű kenhető utólagos fal­szi­ge­te­lés, a C. Injektálással csak nettó 6. Gyors állapotfelmérés, szaktanácsadás, műszeres vizsgálat és árajánlat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések