2018. június 29., péntek

Beltéri hangszigetelés

Belső hőszigetelés és hangszigetelés utólag Isotex – a modern belső szigetelő anyag Az ISOTEX az észt gyártmányú hő- és hangszigetelő panelek márkaneve, ami mindkét tekintetben különbözik az itthoni hagyományos megoldásoktól. A megfelelő hangszigetelés kialakítását két körülmény határozza meg: a hangforrás típusa és a zaj erőssége. Egyszerűbb a feladat akkor, ha a levegőben terjedő hangok kizárását kell megoldani, vagyis a tévéjét túl hangosan hallgató szomszédot, a kintről beszűrődő hangos utca zaját, vagy a kutyaugatást nem akarjuk.


Beltéri ajtók forgalmazása és gyártása. Hangszigetelt beltéri ajtók. Sok olyan helyzet adódhat az emberek életében, amikor hasznosak lehetnek a hangszigetelt beltéri ajtók, hiszen el szeretnénk kerülni a kellemetlenségeket, a kihallatszódó zajokat, hangokat, beszélgetéseket.

A Deva beltéri ajtó teli ajtólapján markánsan kirajzolódnak a fa természetes mintázatai. Ezekkel játszva, mesteri pontossággal készítjük az intarziás felületeket. Népszerű fémcsíkos modelljeink is a Deva beltéri ajtócsaládban tündökölnek. A rátétléces formák modern és klasszikus ajtómintákat keltenek életre. A beltéri ajtó felületét, mint kategóriát is szokás kezelni, rangsor szerint lentről felfele.


Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér. Amennyiben kedvező ár-fekvésű ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben, fogékony vagy a természetes anyagok.

A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési. A Halltex belső hő-és hangszigetelő panelek hetven éve kerültek a finn piacra, és azóta már nem csak Finnországban használják kiváló hatásfokkal. Magyarországon is több mint tíz éve jelen van. Minimális kézügyességgel bárki elsajátíthatja… Az elkészült szoba rendkívül dekoratív, kellemes, barátságos és meleg. A panelek felületét könnyen lehet tisztítani, és nem sérülékenyek.


Mindketten nagyon elégedettek vagyunk, és bátran ajánljuk másoknak is ezt a tetszetős beltéri hőszigetelő megoldást. Régi társasház papírvékony válaszfalára kellett sürgősen megoldás. Gyakorlatilag a szomszéd minden szavát hallottam, a szoba használhatatlan volt. A felméréstől számított egy héten belül készen volt a hangszigetelés , ami nagyon jól sikerült, a szomszéd többé nem zavar. A hangszigetelés legalább olyan fontos szempont lehet egy lakás, egy otthon megtervezésénél vagy felújításánál, mint a hőszigetelés – igaz, sokkal kevesebben veszik figyelembe.


Azoknak, akiknek a hangszigetelés kérdése is lényeges, most eláruljuk, milyen szerepet játszanak az ajtók, illetve hogyan lehet optimálisabbá tenni őket. Amennyiben egyenletes, penészmentes és jó minőségű a fal, akkor portalanítást követően el is kezdhető a belső szigetelés. Fontos, hogy a hatékony szigetelés érdekében a hideg helyiségen belül minden hideg falat szigeteljünk le. Ez általában 1-oldali falfelületet jelent.


Gondolkozni lehet akár faforgács vagy parafa szendvics betétekben is a hangszigetelés céljából, viszont a beltéri ajtók árát ezek rendkívül érzékenyen tudják érinteni, főleg, hogy a kívánt hangszigetelési értéket akár jelentősen túl is léphetjük vele, akkor pedig ablakon kidobott pénzről beszélgetünk. Sok esetben a pénztárcának is tetsző megoldás a lenrost. Vállaljuk ajtók kárpitozását, hangszigetelését, sérült hangszigetelés újrapárnázását lakásokban, irodákban, kül- és beltéri ajtókra egyaránt.

Az ajtó szigetelésére speciális sűrűségű poliuretán habszivacsok kerülnek felhasználásra, és ez után az ajtót kárpitozzuk. A kárpit anyaga főleg műbőr vagy. Kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek - Díszvakolatok - hőszigetelési kiegészítők - kültéri, és beltéri Festékek. Kültéri homlokzati festékek. Az előtétfalas hangszigetelés lényege, hogy az erős dübelekkel rögzített fal elnyelje a hang energiáját, de a lehető legkevesebb helyet vegye el az ingatlanból.


Szeretnék köszönetet mondani kollégáiknak, akik a belső hőszigetelést végezték otthonomban. A megbeszélt időben érkeztek, bemutatkoztak, elmondták honnan jöttek, minden szerszámuk volt, még a legkézenfekvőbb seprű, lapát is. Tisztelt Érdeklődő! A járványügyi intézkedések miatt, az Aulich utcai (Bp.


V. ker.) bemutatótermünkben csak előre egyeztett időpontban tudunk érdeklődőket fogadni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések