2018. június 27., szerda

Kemikál kőbalzsam

A fejlesztett termék, megjelenésében víztiszta folyadék és továbbra is és literes kiszerelésben kínáljuk. A készítményben alkalmazott speciális összetevők az építőanyagok felületi rétegeiben a pórusok falait víztaszítóvá teszik, a hidrofobizált kapillárisok pedig megakadályozzák a nedvesség bejutását az építőanyag belsejébe. Megóvja a terméskövek természetes szépségét és biztosítja tartó épségüket.


Védelmet nyújt a fagykárok ellen, és jelentősen megnöveli a kültéri építmények élettartamát. Megóvja a szívóképes építőanyagok természetes szépségét és biztosítja tartós épségüket.

A kezelt felület – a kő fajtájától, ill. Színélénkítő, víztaszító kőkezelőszer. KEMIKÁL ÉPÍTŐANYAGIPARI ZRT. Látogasson el weboldalunkra és rendeljen online!


Kemikál Mészpótló Részletek, árak. Chemikal Építőanyag- és festékáruház, Székesfehérvár. Fő profilunk a hő- és víz szigetelés. Azonnali vakolat és festékkeverés.

Az oldalon szereplő képekkel és minden tartalommal kapcsolatban minden jog fenntartva. A tartalmak felhasználása csak előzetes írásos engedéllyel lehetséges. Felhasználás: Alkalmazható festék, vékonyvakolat felhordása, illetve felületi hibák javítása előtt beton és habarcsfelületek, glettelt hőszigetelések, valamint azbesztcement, gipsz és műkő elemek tapadásjavító alapozására.


Kőbalzsam ezt a célt szolgálja. Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek, szerszámgépek nagy választékban. Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát. Vásárlás: Festékek, lakkok árak, eladó Festékek, lakkok. Akciós Festékek, lakkok ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Termékek elérhetősége. Azon termékek szállítási határideje, amelyeket nem tartunk raktáron, átlagosan 3-nap. Salétrom eltávolító árak, Fuga impregnáló felújító tisztító árlista, Tégla és kő impregnáló webáruház, hidrofobizáló websop.


Csirijó Inkább legyek egy kicsit tulsúlyosan boldog, mint soványan boldogtalan! DacaGaby Tiszteletbeli kemencebence tag Hozzászóláso. Kattintson az üzletünkből megvásárolt termék nevére vagy írja a keresőbe a termék nevét, ha megtalálta, kattintson rá és azonnal átirányítjuk a gyártó weboldalára. A mi kemencénk is vályogmalteres, ráadásul sóval!


Nekünk nincs véle problémánk, csak keveset van felfűtve.

Na jó, néhol repedezik a külseje, de az idén új ruhát kap, ha megsegít a Felettünk Levő. Ezek árban,-és minőségben rendkívül széles skálánmozognak, ezért a teljesség igénye nélkül javasolnánk egy-két optimális szert. A beltéri és kültéri függőleges falakra olcsó,-és kiváló a kemikál szilkofób nevű anyaga, mely megőrzi a kövünk természetes színét. A kőbalzsam viszont elmélyíti a színeket. A Betonlakk akrilgyanta alapú, vizes bázisú építőipari lakk.


Fényes, jól tisztítható, korrózióvédö bevonatot ad. Benzin, olaj- és sózásálló, gyorsan száradó és keményedő filmet képez. Fragmat – oxidált, app és sbs lemezek. Unolastic kenhető víz szigetelő massza. A festésnél az előkészítés az egyik legfontosabb lépés, amihez alapozókra, oldószeres festékeknél hígítóra is szüksége lesz.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Pattex palma tex univerzális oldószeres ragasztó - 0. Univerzális, toluolmentes, nagyszilárdságú, oldószeres kontaktragasztó.


Vízálló, a ragasztás ellenáll a híg savaknak és lúgoknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések