2018. június 6., szerda

Penész elleni falfesték

Alkalmazható lakóépületben, fürdőszobában, konyhában, mélygarázsban, élelmiszer és egyéb ipari üzemekben, ahol követelmény a mennyezet és a falak tisztán, szárazon tartása, penész elleni védelme. Környezetbarát, vegyszer és káros anyagok kibocsátásától mentes termék. A penészedés nem csak esztétikai probléma. Beltéri falfesték , mely hosszan tartó védelmet biztosít a penészgomba és algafoltok kialakulásával szemben.


Használata előtt a penészfoltokat Héra penészgátló lemosóoldattal ajánlott eltávolítani. Felvitele 1-rétegben javasolt.

A Protektor beltéri falfesték jelentősen csökkentheti a penészesedés kockázatát, de bizonyos nagy páraterhelésnek kitett helyiségekben előfordulhat a penészképződés előfordulása Protektor festék után is. A szakszerű penészmentesítéshez. A termék penész elleni festék, a megfelelő védelem elérése érdekében ne hígítsd!


Hogyan segít a penész elleni festék? Ha végleges megoldást akar, próbálja ki a HőPAJZS beltéri diszperziós bevonatot! Az új, magyar fejlesztésű bevonat megköti, és a falon keresztül képesek leadni a felesleges párát. Pára nélkül megszűnik a penészedés és nem is tud újra kialakulni.


Penész és pára Ön eddig mennyi pénzt dobott ki az ablakon, penészedés elleni szerekre?

Ha nem szeretne több pénzt költeni felesleges penészmentesítő eljárásokra, ha már holnap tudni akarja, hogy mi a végleges megoldás a problémájára, ha nincs kedve hetente új és újabb jó szándékú szakember egymásnak teljesen ellentmondó véleményén és javaslatán töprengeni. A falak penészesedése ellen hatékony fegyver a penészgátló festék, vagy penészgátló bevonat. A nem megfelelő szellőzés miatt penészfoltok alakulhatnak ki, ezért szükséges kezelni a falakat. Penészgátló termékek vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Ha fel akarjuk venni a harcot a penész ellen, először is az okokat kell. Köszöntjük a penész elleni védekezés honlapján! Nem csak hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal tudjuk ellátni a penész elleni védekezéshez, hanem olyan termékekkel is ki tudjuk szolgálni a penészproblémával küszködőket, amelyekkel sikeresen fel lehet venni a harcot a falpenész ellen.


Penész elleni falfestékek online vásárlása, termékinformációk. A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Penészmentesítés › BioRid rendszer Tárolt változat Értékelés: - ‎értékelés Kimagasló páraáteresztő képességű, mikropórusos szerkezetű lélegző penészálló falfesték , mely magába szívja a nedvességet és szárazon tartja a falakat. A porózus, erősen szívó felületeken (gipszkarton, glettelt fal) alkalmazzunk diszperziós mélyalapozót. Korábban diszperziós festékkel festett felületnél, ha a bevonat ép, nem szükséges az alapozó használata.


Ha penészes a fal, ajánlott a szennyeződést eltávolítani szobafestés előtt BioWash penész elleni lemosóval. Vagy még olyan szerencsés, hogy penészmentesek a falai, de szeretné is ezt megőrizni? Fél a penész káros egészségügyi hatásaitól, de nem tudja, hogyan kezdjen neki a penész elleni harcnak? Természetesen a penész ellen - AURO penészeltávolító és penészgátló. Az AURO nagy hatékonyságú penészeltávolító és penészölő családja olyan környezetkímélő és klórmentes megoldás, amely rövid idő alatt ismét egészséges levegőt varázsol otthonába.


A tartós megoldás a penészedés ellen.

Tavasszal mindig előjön a probléma, hogy a falakon megjelenik a PENÉSZ. Ez attól függ mi az oka a penész megjelenésének! Egyedülálló a penész , algák és mikroszkópikus gombák eltávolításában.


A falakon található penész ellen kapható gomba elleni falfesték , amely azonban csak ideiglenes megoldást jelent (év múlva visszajön a gomba), amennyiben továbbra is túlzottan páradús marad a levegő otthonunkban. Jupol citro penészgátló falfesték. Ecsettel, hosszú szőrű hengerrel, és szórással is felhordható. Gombásodás elleni , citrom illatú, vízzel hígítható, penészgátló beltéri falfesték.


Ellenáll a száraz dörzsölésnek. F PENÉSZGÁTLÓ FESTÉK 1L és még 8termék közül választhat a kategóriában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések