2018. március 28., szerda

Rövidtárcsa árak

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery! Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől.


A METALWOLF Fémipari és Kereskedelmi Kft. Fő tevékenységünk mezőgazdasági talajművelő gépek gyártása és forgalmazása. Carrier egy nagy sebességű munkavégzésre alkalmas rövidtárcsa , amelyet elsősorban tarlómunkákhoz, alapművelések elmunkálásához, valamint magágykészítéshez használhatunk. A speciálisan elrendezett nagy átmérőjű homorú tárcsákkal a Rubin elsősorban a nagy mennyiségű tarlómaradvány bedolgozására lett kifejlesztve. A Lemken Heliodor rövidtárcsa kiválóan alkalmas a tarló művelésére, a tarlómaradványok bekeverésére könnyű és közép kötött talajokon egyaránt.


A Heliodor rövidtárcsa két, független, laprugókra szerelt tárcsasorból áll. Ez a rendszer egyenletes művelési mélységet biztosít, miközben az egyes tárcsák egymástól. Mezőgazdaságigép kategóriák. MW KT-0-VH rövidtárcsa: Vontatott, hidr. Típus: Kivitel : Műv.


LE: Szántóföld kultivátor. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy hatékonyan segítsük Önt a legjobb ár-érték megtalálásában azzal, hogy az összes lehetõséget kihasználva, a gépek paramétereit, felszereltségét az Ön gazdaságának igényei szerint alakítjuk ki fölösleges opciók, fölösleges költségek nélkül. Vaderstadt Carrier 6rövid tárcsa eladó!


BIODRILL egységgel van a gép. Az új Rubin rövidtárcsa minden talajtípuson képes dolgozni olyan mélységben (cm), ahol korábban csak a kultivátorok voltak képesek. SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS! Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák! A SET rövidtárcsa családból a SET-típusjelű, 3m-es munkaszélességű, függesztett munkagép.


Kategóriák Kategóriák. Dante talajművelő gépek minőségi munkavégzéséről! Válassza ki a gépet, keresse meg a gépleírás alatt a Választható felszereltségek fület (nincs még minden gépnél ilyen lehetőség, de folyamatosan bővítjük!), ott válassza ki milyen opciókat szeretne még az alapfelszereltségen túl (egyszerre többet is választhat) és nyomja meg a piros színű Ajánlatkérés gombot! Célunk egy magasabb szintű talajmenedzsmenthez alkalmas talajművelő gépek kifejlesztése és gyártása. Ezzel időt, költséget lehet megtakarítani, nedvességet megőrizni és ami a legfontosabb, a termelést biztonságosabbá tenni.


Ez a feltétel a profitorientált gazdálkodás és a talaj szempontjából is a fenntartható termelést szolgálja. A LEMKEN gyár kiváló logisztikai rendszerének köszönhetően éves szinten mintegy 60. FÜGGESZTETT RÖVIDTÁRCSÁK LEKO 2. Jelenleg gyártóval állunk kapcsolatban, ezen belül a SAME traktorok hivatalos márkakereskedői vagyunk. Ezért is vagyunk biztosak abban, hogy széles választékunkban biztosan megtalálja az Önnek ideális gépet. Nyitva tartás Hétfőtől-Péntekig: 8-h-ig Szombat: 8-h-ig Vasárnap: Zárva.


Nézd meg videóinkat a -on! Rövidtárcsa lengyel többfajta típus kedvező áron országosan eladó: Rövidtárcsa lengyel Agro-Masz többfajta típus kedvező áron országosan eladó! Opcióban crosskill, packer roller, ruber roller és más törőhengerrel is rendelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések