2018. március 2., péntek

Drótkerítés árak

Drótfonat és drótkerítés árak és árlista. Biztonságos, időtálló kerítés? A telek, kert határain jellemzően kerítést építünk.


De építhetünk kerítést a telken belül is, például kuka, komposztáló elkerítésére – hogy a kertben játszó gyerekek ne férhessenek hozzá. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

A kerítés oszlopok lehetnek hagyományos, vagy a legújabb vibropréselt technikával előállítottak. További termékeinkről weboldalunkon tájékozódhat. Ajánlatkérés Vissza az előző oldalra Megoldások az ön igényei szerint! A weboldalunkon feltűntetett árak bruttó árak , telephelyünkön autóra rakodva értendőek. A szállítás típusa a megrendelt áru mennyiségétől és egyéb paramétereitől függ.


Minden esetben, mikor szállításról van szó vegye fel a kapcsolatot üzleti részlegünkkel! Drótkerítés és szögesdrót – a egyszerű kerítés. A standard csomagolás m vagy m tekercsek, kis szemek kivételével amelyek m csomagolásban kaphatók.


Ezeket a szöveteket a jó tulajdonságaik miatt az építőiparban, mezőgazdaságokban, családi házak, állatok elkerítéséhez valamint forgó gépek védelmezésére használják.

A óriásszöveteket az erdők és a. A drótkerítés végei fóliába vannak csomagolva. A kerítés építés árak eddig meggyőzték a legtöbb érdeklődőnket, akik ügyfelünkké váltak az évek hosszú során. Kerítés építés árak.


Lakossági, ipari és telephely kerítések építése és kivitelezése Budapesten és országosan is! Vadvédelmi, biztonságos, drótfonatos, kerítések kedvező árakon! Tavasszal a családi házak kertjeiben gyakran felmerül a kérdés: hogyan készítsünk kerti kerítést? Az alábbi videó nagyszerűen bemutatja, hogyan építhet kerti kerítést akár Ön is. Felhasznált alapanyagok: fa oszlop, és talán vadháló, de használható helyette drótkerítés , vagy akár hatszögletű szövet is.


Gabion kerítés árak Az alábbi gabion kerítéselem árakat kínáljuk Önöknek. Termék Nettó ár Bruttó ár: Gabion konténer szettek ZnAl : Gabion konténer szett, 5×5×m, 72×72×mm, ZnAl Gabi. Fő profilunk a drótfonat gyártás.


Emellett vadhálók, ponthegesztett hálók, kerítéselemek, drót-, drótáruk. Cégünk fő profilja a csibefonatok, drótfonatok gyártása, ill. KERÍTÉSFONAT HORGANYZOTT 5X20M és még 2termék közül választhat a kategóriában.


Termékeinket az egész ország területén értékesítjük. Kiszállítás az ország teljes területén. Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések építésére és mezőgazdasági célokra.


Zsalukő lábazat magassága lehet cm-től teljes magasságig.

Steelvent kerítésrendszerek és kapuk gyártása. Az árlistában szereplő horganyzott huzal árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén érvényes egységárak. Termékkörünk ipari, lakossági, vadvédelmi és mobilkerítések, valamint kapuk gyártásával bővült az elmúlt években. A horganyzott drótfonat segítségével egyszerű, mégis biztonságos kerítés készíthető.


Ideális játszóterek, sportpályák, raktárak és kertek elkerítésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések