2018. március 28., szerda

Fenyőáru

Magyarországon a legelterjedtebb fenyőtípusok amit használni szoktak az építkezések során a lúc, vörös és borovi fenyő. Fő profilunk fenyő fűrészáru gyártása, értékesítése és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások. Közvetlenül a gyártótól minőségi fa fűrészáru rendelhető kedvező áron 67. Fő profilunk a fenyő lambéria és hajópadló gyártás, e termékeket széles méret választékban gyártjuk hagyományos és mintás változatban. Termékeink megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek.


Lucfenyő deszka, palló, geranda, szarufa, tetőléc, bramac léc, cserépléc kapható tetőszerkezet készítéshez, kis és.

Fenyő fűrészáru, gerenda árak. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Minőségi fűrészáruk óriási választéka azonnal raktárról.


A Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft szlovák származású, I. ME minősítéssel rendelkező, építőipari lucfenyő fűrészárut kínál meglévő és leendő vásárlói részére. Akár egyedi gyártás is lehetséges! Thermowood fenyő C(trapéz) profilú 20×1mm ‘A’ minőség fa kültéri falburkolat. A’ minőségű ellenáll a gombának, kártevőknek, utólagos kezelést már nem igényel, megvan benne mindaz, amit egy tartós és szép faburkolattól elvárhatunk.


Zso-Fa Fakereskedés fatelep.

Tisztelt Vásárlóink! ZSO-FA Fatelepen az irodában történő vásárlást bizonytalan ideig szüneteltetjük. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában.


Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot! Nyílászárók Püspökladány. Keresse a Molnár Tüzépet.


Zsuzsa néhány éve él lakásában és bemutatkozó levelében az volt a kívánsága, hogy végre olyan lakásban szeretne lakni, ami tükrözi az egyéniségét. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Bramac léc és normál léc és méter hosszban érhető el.


Budapest, Rákosi út 23. Több mint éve állunk a lakosság és a vállalkozók szolgálatában. Kis- és nagytételben kínálunk szlovák eredetű fűrészárut építőipari minőségben. Fedett fatelepünk folyamatosan biztosítani tudja a standard méreteket, valamint a faanyagok igény szerinti méretre vágását, vastagolását, impregnálását. Bútorszerelvények forgalmazása, bútor gyártás egyedi igényeinek megfelelően!


Nyitva tartások TÉBA TÜZELŐ ÉS ÉPÍTŐANYAG ÁRUHÁZ cégtől Nagykátai út 1. Fűrészelt fenyőáru , OSB-háncslemezek, hajópadlók-lambériák, tetőfedő anyagok: cserepek, zsindelyek, bitumenes hullámlemezek, cserepes- és. Tégla, tetőcserép, térkő, szigetelés akciós áron.

Gyártói akciós katalógusok, Latminute akciók, Gépkölcsönzés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések