2018. március 23., péntek

Hangszigetelő falburkolat

A Halltex-nek nincsenek kihelyezett gyártási partnerei, a termékeket kizárólag Finnországban gyártják, a licensz védett. Ezért előszeretettel alkalmazzák stúdiókban, házimozi helyiségekben is. A Halltex falburkolat elnyeli a visszhangot és kiváló akusztikát biztosít azoknak, akik a tökéletes audió-hangzást keresik a stúdióban vagy a próbateremben, házimoziban. A panelek hangszigetelő és hangelnyelő képessége megoldást jelent üzleti tárgyalók, orvosi rendelők, iskolák, óvodák számára, vagy telemarketinges- és egylégterű irodák munkapultjainak.


A parafa jó hő- és hangszigetelő tulajdonsága miatt kiváló falak burkolására.

Ha hideg a fal, a parafa a megoldás, ha nagyon zajos a szomszé szintén a parafa a megoldás. Válassza a dekorációs parafát! Egész otthonában elbűvöli Önt. A mindennapi életben, amely egyre megerőltetőbb és stresszesebb, elengedhetetlen, hogy a saját teret alakítsunk ki, amely biztosítja a megfelelő kényelmet és a pihenést.


Fontos tehát, hogy azok az épületek ahol élünk és dolgozunk, oly módon épüljenek, hogy megakadályozzák a kinti zajok beszűrődését, és csökkentsék a helyiségek közötti áthallást. Hangszigetelő anyagok – ROCKWOOL. Mi egy családi cég vagyunk.

Kiváló minőségű természetes parafa termékek előállítására és forgalmazására specializálódtunk. Tisztelt Érdeklődő! A járványügyi intézkedések miatt, az Aulich utcai (Bp. V. ker.) bemutatótermünkben csak előre egyeztett időpontban tudunk érdeklődőket fogadni. A fent említett feldolgozási folyamat következtében a parafa kiváló a zaj- és hangszigetelő feladatok ellátására.


Emiatt gyakran használják fel olyan irodák, stúdiók burkolására, ahol fontos lehet, hogy bizonyos hanghatásokat kiszűrjünk. A hangszigetelő képesség általában fordított arányban áll a hőszigetelő képességgel. Azaz sokszor a jó hőszigetelő anyagok nem valók hangszigetelésre. A parafa egy olyan különleges anyag (a természet terméke), ami kiváló hangszigetelő is. Hő- és hangszigetelő hatása mellett strapabíró, valamint könnyen.


LED VILÁGÍTÁS Energiatakéros és modern. Fekezd fel azokat a megoldásokat a világítástechnika terén, amelyek nem csak dekorálnak, de funkcióikban is lenyűgöznek. A falburkolatok természetes és préselt parafából készülnek.


A hátsó réteg egy vegyes parafa rostlap (szelektált granulátumból préselik össze), a felső oldalra egy dekoratív lap kerül, mely megnyugtató, természetes hatást kelt. A parafa tekercseket padlóburkolatok vagy falburkolatok alá rugalmas hő és hangszigetelő rétegként használják. A Padlóplusz Kft logójára kattintva átléphet a parafashop.


Vissza a lap tetejére (Termékek) Készítette: ww.

Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. Lakásunk felújításakor evidenciaként merül fel, hogy a járószintünk laminált padló legyen. Falra mászik a laminált padló!


Előnyei számosak: gyorsan, és olcsón felrakható, kiváló hang és hőszigetelő, strapabíró, rendkívül látványos és könnyen. A leggyakrabban előforduló hangszigetelési hiba a két szomszéd közötti lakáselválasztó fal tervezése, kivitelezése miatti hiányosságából fakad. Jó hő- és hangszigetelő hatásúak. Alkalmazhatóak tetőterek, étkezők, nappalik, fürdőszobák, konyhák, előszobák valamint irodák, tárgyalók, f olyosók és lépcsőházak dekoratív és tartós burkolására.


Ez a falburkolat olyan, mint a valódi fa, de nem igényel karbantartást. Tartós, kemény felületet képez, páratlanul igényes megjelenéssel és egyszerű beépíthetőséggel. A parafa burkolatot úgynevezett kontaktragasztásos technológiával kell a falra rögzíteni. Egyszerű felragasztani.


A kontaktragasztás lényege, hogy mind a parafafelületet, mind az aljzatot puha hengerrel, a gyártó által ajánlott, parafához való kontaktragasztóval be kell vonni, majd rövid száradási idő után beilleszteni, és gumikalapáccsal finoman megütögetni. Környezetbarát anyagból készülő, modern falburkolat megoldás, beltéri használatra, több mint mintában a WallArt 3D-től! Hírek 3D falpanelekről. A lakásfelújítással é.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések